Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Cadeaubonnen voor een betere tijd

28-08-202128-08-2021

 

Zet hem eens in het zonnetje!


Wilt u een man in uw directe omgeving eens origineel verrassen en in het zonnetje zetten omdat het Kerst of Oud en nieuw is? Of gewoon omdat hij veertig jaar wordt? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in onze uitgebreide webshop voor een passende cadeaubon. Daar vindt u zonder twijfel een Hemdvoorhem-cadeaubon die precies voldoet aan uw wensen én uiteraard ook aan de wensen van de man die u wilt veroveren, verrassen of feliciteren.

De moderne, eenentwintigste-eeuwse man is eigenlijk nog maar moeilijk op een leuke manier te verrassen tijdens feestdagen of als hij zijn verjaardag viert. Welk cadeau u ook bedenkt, het voelt telkens alsof u de plank nét misslaat. U koopt een heerlijke deodorant van om het even welk merk, maar ziet aan het beteuterde gezicht van uw vriend of echtgenoot dat zijn parfumkastje waarschijnlijk al uitpuilt van de deo's of dat u net het verkeerde merk heeft gekozen. Wellicht kiest u voor een lekker biertje. Maar op het moment dat u thuiskomt om dit verfrissende cadeau te overhandigen aan uw eega, parkeert uw man de auto voor de deur, doet de kofferbak open en haalt enkele kratten bier uit de auto die toevallig deze week in de aanbieding waren. Dit zijn vervelende en behoorlijk akelige momenten, die gewoon voorkomen hadden kunnen worden als u hem een Hemdvoorhem-cadeaubon had gegeven.
 

Een Hemdvoorhem-cadeaubon houdt de relatie goed!


Met een cadeaubon van Hemdvoorhem.nl bepaalt de eigenzinnige man van vandaag namelijk gewoon lekker zélf welk presentje hij kiest. Hij koopt er in onze webshop moderne overhemden voor. Of stoere polo's, sokken, modieuze stropdassen, een sexy boxershort, manchetknopen dan wel een luxueuze riem. Of misschien toch een lekker geurtje, die uzelf niet had uitgekozen... Hemdvoorhem.nl weet precies hoe je veeleisende mannen tevreden houdt. Niet door ze te betuttelen, maar door hen zelf te laten kiezen wat ze aanschaffen! Ons ruime aanbod aan verrassende cadeaubonnen voor mannen is dus een absolute aanrader als u op zoek bent naar een origineel en passend cadeau voor moderne mannen! Dus kijk eens rond en kies een leuke cadeaubon uit! Liever een zelf iets uitzoeken en cadeau geven? Bekijk dan onze pagina met cadeau ideeën voor hem >>