Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Calvin Klein: de overhemden

24-03-202124-03-2021



De basics


Veel mensen kennen Calvin Klein van de onderbroeken, andere kennen het merk van de kleding en weer andere van de schoenen. Hoe het ook zei, Calvin Klein is een groot merk waar veel vraag naar is. Daarom zal het ook niet als een verassing tot u komen dat dit merk ook overhemden maakt. En natuurlijk verkopen wij die ook bij HemdVoorHem.nl. Calvin Klein maakt erg mooie overhemden, vaak effen en in rustige kleuren. Dit maakt het dus perfecte overhemden om op zakelijke gelegenheden te dragen. Of om ergens onder te dragen natuurlijk, zoals een mooi colbert.


Ware chameleons


Maar naast de effen overhemden, maakt Calvin Klein ook overhemden met een printje. Dit zijn vaak niet de drukste printjes, waardoor ze bij elke situatie passen. Ze kunnen dus mee naar kantoor, maar op een feestje staan ze ook tot hun recht. Deze printjes bestaan vaak uit een fijn streepje of stipje, waardoor het net iets leuker is om naar te kijken dan naar een effen overhemd. Welke uitstraling deze overhemden hebben, ligt grotendeels aan u. Ze kunnen inderdaad een erg zakelijke uitstraling hebben door de kleuren, of casual door het printje. Maar dan ligt het er wel aan welke kleur en welk printje u kiest. Zo zijn er ook effen groene overhemden, deze zien er minder zakelijk uit dan bijvoorbeeld een wit overhemd met een lichtblauw streepje of stipje.


In combinatie met andere Calvin Klein artikelen


Zoals u waarschijnlijk al weet, zijn er veel meer kledingstukken van Calvin Klein. En gelukkig zijn die ook goed te combineren met elkaar. Zo past een paar Calvin Klein boxershorts eigenlijk wel bij elke outfit. En sokken van Calvin Klein kan u eigenlijk ook elke dag wel aan, wel verschillende modellen voor in verschillende schoenen natuurlijk. Voor lage schoenen zijn er enkelsokken en voor hoge schoenen zijn er gewoon de herensokken van Calvin Klein. En natuurlijk zoekt u die allemaal bij elkaar uit op uw favoriete webshop HemdVoorHem.nl. Op die manier kunt u online zien welke artikelen u al heeft en waar u uw garderobe nog mee uit moet bereiden. Zo heeft u simpel het grootste assortiment bij elkaar op één website.