Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Casa Moda, voor mannen met grote maten

06-02-202206-02-2022

Ook voor de grote mannen zijn er leuke overhemden van Casa Moda

Grote maten bij HemdVoorHem.nl

Wanneer u een maat draagt die niet onder het conventionele valt, dan behoort u gelijk tot de categorie grote maten. Dit maakt het dragen van leuke kleding vaak een stuk lastiger. Gelukkig hebben wij meerdere merken gevonden die toch wel grotere maten maken, sommigen wel tot boordmaat 54! Om het hele gebeuren dan nog leuker te maken, zijn deze er ook gewoon in verschillende kleuren en zelfs nog wel eens met leuke prints. Zo is het leven met een grotere maat toch nog een stuk leuker.


Grote maten van Casa Moda

Voor zo ver overhemden met een grotere boordmaat gaan, zijn die van Casa Moda altijd erg populair. Deze maken namelijk speciale overhemden in deze maat, tuurlijk, hetzelfde printje is er ook in kleinere maten, maar het overhemd is toch net iets anders. Vanaf boordmaat 45 maakt Casa Moda de romp 5 cm langer, waardoor u net weer wat meer bewegingsvrijheid heeft. Daarnaast blijft uw overhemd dan netjes in uw broek zitten. Want een overhemd dat er steeds half uithangt is natuurlijk ook geen gezicht.


Leuke overhemden in grote maten

Voor grote maten is Casa Moda dus een echte aanrader. Ook wanneer u is een keer iets anders aan wilt dan het standaard witte overhemd. Gezellige kleuren die bij de seizoenen passen en leuke prints die ervoor zorgen dat u het overhemd ook leuk casual kunt dragen. Want vooral in zo een maat, is een overhemd een veel prettiger aanzicht dan een toch net iets te strak zittend T-shirt. De leuke prints van Casa Moda in de grote maten zijn dus een echte levensredder. Want wanneer u goed voor de dag komt, doet dat goed voor uw sociale leven en is het vaak ook nog eens goed voor het zelfvertrouwen. Er goed uitzien is dus niet langer dat we voor andere mensen doen, maar ook gewoon voor onszelf!