Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Casual een overhemd dragen

14-09-202214-09-2022

Casual een overhemd dragen met sloffen erbij

Veel combinaties met casual overhemden

Casual een overhemd dragen is erg in de laatste tijd. Dit betekent dus dat het dragen hiervan steeds minder origineel is. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar vaak is iets nieuws zien toch net iets leuker. Daarom zijn er enorm veel overhemden met heerlijke printjes erop. U hoeft dus niet langer originele manieren te bedenken om een effen overhemd te combineren. Vaak hebben overhemden met zo een leuk printje wel één hoofdkleur, vaak is dat blauw. Blauw past zo goed als altijd op een simpele spijkerbroek, dus de ideale casual look met een casual overhemd. Ook wanneer de hoofdkeur groen, roze of paars is, kan dit vaak ook op een spijkerbroek. Toch is het wel leuk om verschillende kleuren spijkerbroeken te dragen, dat zorgt ervoor dat het erop lijkt alsof u een hele nieuwe outfit aan heeft.

Een casual overhemd kan ook op de business casual manier gedragen worden. Dan wordt het niet met een spijkerbroek gedragen, maar met voorkeur in een pak. Omdat deze overhemden vaak grotendeels blauw zijn, passen ze in een blauw pak. Aangezien veel mannen dit toch al in hun kast hebben hangen, is dit een hartstikke simpele outfit om samen te stellen. Hierbij is geen stropdas nodig, dus een knap paar schoenen eronder en u bent helemaal aangekleed!


Strijkvrije overhemden zijn nog gemakkelijker

Een casual overhemd is hartstikke leuk, toch weigeren veel mannen dit te dragen vanwege de moeite die het kost om zo een outfit te onderhouden. Dan hebben we het hier over wassen, strijken en de hele dag activiteiten die kreukels veroorzaken vermeiden. Hier is niks casual aan. Daarom zijn er, speciaal voor uw comfort, strijkvrije overhemden. Deze hoeven alleen in de wasmachine, geen strijkbout nodig. Strijkvrije overhemden hoeven alleen maar uitgehangen worden nadat ze uit de wasmachine komen, de boorden eventjes gladstrijken en drogen maar. Ook overdag hoeft u zich geen zorgen te maken over kreukels, want dit materiaal trekt glad wanneer het in contact komt met lichaamswarmte. Zo trekken de kreukels die er eventueel nog na de was in zitten ook gelijk weg wanneer u het overhemd aantrekt.


Opvallende outfits met casual overhemden

Wie een casual overhemd draagt valt standaard meer op dan iemand die dat niet doet. Dit is omdat overhemden er in het algemeen een stuk netter staan. Dit betekent echter niet dat u er dan gelijk zakelijk uitziet. Verre van, veel van de casual overhemden, met zo een leuk printje, worden op de werkvloer niet gewaardeerd. Dit betekent dat deze casual overhemden hun tijd moeten pakken buiten werktijden. Vaak als u dit overhemd simpelweg met een spijkerbroek draagt en een lekker paar sneakers bent u helemaal aangekleed.