Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Combi manchetten, wat is het?

14-12-202114-12-2021

Combi manchet overhemden in verschillende kleuren

Overhemden met of zonder manchet

Een overhemd kan soms voor gelegenheden zijn, die ook om het dragen van manchetknopen vragen. Maar dan heeft u wel een overhemd nodig waar die in kunnen. Dat betekent vaak dat u dan een heel stuk minder keuze heeft in welke overhemden die dan beschikbaar voor u zijn. En dat kan soms best jammer zijn, want een overhemd met dubbele manchet is niet iets dat u zo gemakkelijk elke dag draagt. Daarom is het nodig om een overhemd te vinden dat zowel ‘normaal’ gedragen kan worden, als met manchetknopen. Een combinatie tussen de twee, als het ware. En daar komt een woord naar boven dat we kennen, combi. Overhemden met combi manchetten zijn dus overhemden met manchetten waar manchetknopen in kunnen, maar ze kunnen ook gewoon dichtgeknoopt worden. Dat is, simpel gezegd, wat de combi manchetten inhouden. Helemaal niet zo moeilijk toch?


Combi manchetten op mooie overhemden

Overhemden met combi manchetten maken het leven dus een stukje makkelijker en goedkoper; u hoeft nu maar één overhemd te kopen in plaats van één die normaal zit en één met een dubbele manchet. Daarnaast neemt één overhemd ook nog eens minder plaats in in uw kast. Dat betekent dat u nog ruimte over heeft voor een ander leuk overhemd. Gelukkig hebben we daarvan ook goede toevoegingen in ons assortiment.


Combi manchetten bij HemdVoorHem.nl

Maar die leuke combi overhemden moet u natuurlijk ook ergens kunnen kopen. Dat is waar wij in actie komen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan overhemden met combi manchetten klaar staan voor u. Dit zijn natuurlijk niet alleen witte overhemden, maar ook overhemden met rustige printjes en verschillende kleuren zijn beschikbaar als overhemd met combi manchetten. Want hoewel het meestal niet nodig is om een paar nette manchetknopen in een overhemd te doen, is het wel fijn om de optie te hebben. Al helemaal wanneer u een hele collectie aan formele en informele manchetknopen heeft. Die gek combineren met elkaar is het leukste dat u ermee kunt doen, natuurlijk. Maar u kunt zich ook gewoon helemaal niets aantrekken van dat kleine knoopsgat voor de manchetknopen, want er is wel één ding dat zeker is. En dat is dat het ook gewoon mooie overhemden zijn.