Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Comeback: witte sokken

28-06-202128-06-2021

 

 

Doe maar retro

 

Doe maar retro, want alles dat retro is, is in. Zo zit een groot deel van de wereld op het moment in elkaar. Kijk maar eens naar de motoren waarop mensen rijden en de brillen die gedragen worden. Maar dit geld ook voor het dragen van bepaalde sokken. Zo kunnen we allemaal de witte sokken voor ons halen, met de gympen en de spijkerbroek. Voor de heren die met moeite afscheid hebben genomen van deze trend, is er goed nieuws! Hij is weer terug. Eerst waren het de iconische broeken die bij deze stijl hoorden, maar nu mogen ook de sokken erbij. En of u die nou combineert met de zwarte sneakers die u er vroeger onder droeg, of juist met een paar leuke kleurrijke schoenen. Het mag allebei.

 

 

Mode of logica

 

En vind u zichzelf nu te oud voor deze trend, en ziet u liever uw zoon in deze outfit dan mag dat natuurlijk ook. Maar als die witte sokken toch nog naar u trekken is er nog een andere optie mogelijk. Naast de standaard hoogte sok, zijn er nu nog veel meer modellen. Zo kunt u er dus voor kiezen om elk familielid een andere kleur sokken te geven. Lekker gemakkelijk met de was uitzoeken. Dan kunt u leuk voor de witte sokken kiezen. Hoge sokken, lage sokken of sneakersokken ze zijn er allemaal te vinden in de kleur wit. Op die manier kunt u zich houden aan de kledingstijl waar u zich prettig in voelt, maar zich nog wel kleden in die nostalgische witte sokken.

 

 

In combinatie met…

 

Maar naast die iconische look met hoge witte sokken, een blauwe opgerolde spijkerbroek en een paar zwarte gympen, zijn er nog veel meer combinaties mogelijk. Want naast deze trend van de vorige eeuw, zijn er deze eeuw veel vooruitgangen geboekt op het gebied van sokken. Zo kunt u voor in uw gympen onder uw korte broek, heel goed een paar enkelsokken dragen. Tenzij u er natuurlijk voor kiest om sneakers te dragen, dan zijn een paar sneakersokken vanzelfsprekend beter. Op die manier zijn uw sokken niet te zien en heeft u geen last van raar gekleurde benen.

 

 

Sokken bij HemdVoorHem.nl

 

Natuurlijk verkopen we ook witte sokken bij HemdVoorHem.nl. Ook verkopen we die in veel verschillende soorten modellen. Van hoge sok, tot sneakersok. En zelfs sportsokken in verschillende hoogtes. En was u blij toen deze trend voorbij was? Dan zult u vast blij zijn om te horen dat we ook nog veel andere soorten kleuren sokken verkopen. We zouden namelijk niet willen dat u iets draagt waar u zich helemaal niet prettig in voelt.