Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Comfortabel in quarantaine

24-12-202124-12-2021

Een goede outfit kan uw leven een stuk vrolijker maken wanneer u alleen bent!

Een routine behouden

Wat de meeste mensen helpt, wanneer ze lange periodes thuis zitten, is een simpele routine behouden. Hieronder valt dus elke dag op ongeveer dezelfde tijden opstaan, eten en dan weer gaan slapen. Máár, één van deze stappen in dit proces, is het aankleden. Voor sommigen mensen werkt het extreem goed om elke dag rond te lopen in een pyjama of joggingpak, maar voor heel veel mensen ook niet. De meeste mensen die zich aan een routine houden, kleden zich ook aan in de ochtend. Hier zijn wij hartstikke trots op, en hier kunnen wij u mee helpen.



Een goede stijl voor het eigen humeur

Wanneer u zich voor kantoor aankleed, heeft u waarschijnlijk standaard een pak aan met een overhemd erin. Als u op een groot en streng zakelijk kantoor werkt, dan is dit waarschijnlijk een wit of lichtblauw overhemd met een stropdas erom. Nou is dit niet nodig voor wanneer u thuis werkt. Wel is het aangeraden om dus niet rond te gaan lopen in een pyjama. Daarom is er een mooie tussenweg: een poloshirt bijvoorbeeld. Deze zit lekker comfortabel, maar ziet er tegelijkertijd nog steeds respectabel uit. Mocht u dan toch nog moeten videobellen met de baas, dan ziet u er nog steeds tip-top uit.

Een knal-gele polo is misschien niet het eerste wat u tebinnen schiet wanneer u denkt aan thuiswerken. Dat is prima, gelukkig zijn er poloshirts in heel veel verschillende kleuren van verschillende merken, dus de beste optie voor u is zo gekozen! Wat wel het leuke aan deze gele polo is, is dat er een bijpassend paar Happy Socks is! Dit geeft een vrolijke combinatie, waardoor uw humeur ook van opknapt. Wanneer u te lang alleen bent, is het gemakkelijk om een beetje sip te worden. Vrolijkheid om u heen, zoals bijvoorbeeld een leuke outfit of een goede bos bloemen, kunt u hier een beetje vanaf helpen.