Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Complimentjes met uw kleding

22-09-202222-09-2022



Krijg meer complimenten door deze kleine trucs

Soms kunnen we wel een complimentje gebruiken. Uw mode kleding kan u daar mee helpen. Wilt u op een gemakkelijke manier uw stijl verbeteren? We verklappen u een geheim: stijl is detailwerk, en heeft geen grote aanpassingen nodig. Het vereist wat aandacht, en misschien een bescheiden investering — maar het is geen hogere wiskunde. Gebruik de volgende tips om direct meer complimenten te ontvangen.


Voordat u begint

Voordat u begint, geven we u graag de volgende basisregels mee.

1 — probeer een nieuw detail per keer. Verwacht geen complimenten wanneer u al uw nieuwe accessoires tegelijk uit de kast trekt. Het wordt opgemerkt wanneer u overdrijft.

2 — Het is belangrijker hoe u iets draagt, dan wat u draagt. Draag u kleren met zelfvertrouwen, en de complimenten volgen vanzelf.

3 — Draag uw nieuwe kleding eerst een tijdje thuis. Zo raakt u aan uw nieuwe stijl gewend, en voelt u zich comfortabel in uw nieuwe outfit.


Binnen no-time naar complimentjes

Goed, u bent voorbereid. We gaan aan het werk. Gebruik de volgende details om er zonder veel moeite direct beter uit te zien.

1 — Draagt u normaal geen stropdas? Probeer eens uw gewone outfit met stropdas te dragen. Kies een elegante, subtiele kleur, die past bij uw pak. Een stropdas maakt iedere outfit instant stijlvoller.

2 — Vouw een zakdoek op, en gebruik het als pochet. De pochet is misschien wel het simpelste detail met de meeste impact. Een simpele witte streep op uw borstzak geeft een enorme klasse, ook aan een standaard outfit. Een pochet kan ook prima bij informele gelegenheden: dan stopt u het pochet nonchalant in uw borstzak.

3 — Draag een pantalon in plaats van een spijkerbroek. Deze simpele wisseltruc waardeert uw outfit op naar een kostuum, waardoor u zonder woorden voor wordt gelaten bij de kassa.


Iets meer moeite, grote resultaten

Bent u bereid wat meer werk te verzetten om er beter uit te zien? Overweeg dan de volgende zaken.

1 — Zorg voor een betere pasvorm. Gaat u nieuwe overhemden, colberts, of kostuums kopen? Let extra goed op de pasvorm. Kleding die goed past oogt veel beter dan slecht-passende kleren. Koop in de toekomst het liefst uitsluitend kleding met een perfecte pasvorm.

2 — Pas veel verschillende items. U komt er niet zomaar achter wat u wel en niet goed staat. Trek een middagje uit om allerlei maten, pasvormen en kleuren te passen. Liever niet de stad in? Bestel dan een grote doos online. zo heeft u de heren mode die bij past altijd in huis.