Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
BEKIJK ONZE CADEAUS VOOR MANNEN

De bretels hip, of toch achterhaald?

18-08-202218-08-2022

 Een hippe look met bretels en Happy Socks

 

Toch best wel hip

 

Bijna alles dat retro is, is op het moment in. De bretels is dan ook een comeback aan het maken. Je ziet ze steeds vaker. Daarom verkopen wij ze bij HemdVoorHem.nl dan ook. En dat is hartstikke leuk, want ze kunnen uw overhemd hartstikke leuk complimenteren. En iedereen heeft een andere reden om ze te dragen. Misschien houdt u wel van trends, en draagt u het dus omdat het nu hip is. Maar het kan ook zo zijn dat u ze gewoon draagt om uw broek omhoog te houden. Want zo een riem zit ook niet altijd lekker. Of misschien houdt u wel van wat afwisseling. Dan is het ook leuk om meerdere bretels te hebben.

 

 

Met een leuk motiefje of gewoon effen

 

Hoe u uw bretels draagt is aan u. Draagt u het alleen uit een praktisch oogpunt en is het eigenlijk nooit te zien. Dan kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Of u kiest voor een effen bretels. Want ja, zien doe je ze toch niet. Maar als u het draagt uit een modieus oogpunt, dan is het leuk om u te verdiepen in verschillende kleuren en motiefjes. Op die manier kunt u leuk mixen en matchen met uw overhemd. Neemt u een effen overhemd, dan doet u er een bretels bij met een motiefje. Maar een effen bretels in een andere kleur staat ook mooi. Maar heeft u een overhemd met een motief erop aan, dan is de veiligere keuze om een effen bretels te dragen.

 

 

Ook in grote maten beschikbaar

 

Het klinkt misschien raar, maar bretels zijn er ook in grotere maten. Dit kan in de lengte zijn. Maar dit kan ook in de breedte zijn. Iemand met een erg lang bovenlichaam heeft niet genoeg aan een gewone maat bretels. Een heeft dus een grotere maat nodig. Maar iemand die meer comfort en stabiliteit zoekt, kan beter een bredere bretels aanschaffen. Hoe het ook zei, een bretels geeft de look die u zelf uitkiest. Of u gaat voor een luxe of een nonchalante uitstraling, bij ons zijn alle soorten te koop.