Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

De etiquette van sokken...?

08-10-202208-10-2022

 

Bestaan die dan?Net als bij elk ander kledingstuk, zijn er ook voor sokken etiquette. Deze etiquette kunnen erg ingewikkeld worden, tot op een punt waar eigenlijk niemand het meer begrijpt. En sommige etiquette zijn ook helemaal niet meer toepasbaar voor mensen nu. Zo staat in de etiquette voor sokken dat u eigenlijk onder uw trouwkostuum kniekousen moet dragen. Maar welke man heeft nu nog kniekousen in huis. Het is veel comfortabeler om een paar sokken van normale hoogte te dragen. Daar voelt u zich fijner en veiliger in, dan bent u een stuk relaxter op uw grote dag. En wie maakt het nog uit welke sokken u aan heeft als bruidegom? Alle ogen zijn toch gericht op de bruid…

 

Sokken maken de manMaar er zijn nog een heleboel andere dagen buiten uw trouwdag waarop u sokken aan doet. En welke sokken u op die dagen aan doet, zegt meer wie u bent dan de sokken die u draagt op een dag die door allemaal verschillende mensen is uitgeplant. Bent u iemand die zich altijd aan de regels houdt en het liefst op veilig speelt. Dan kiest u waarschijnlijk altijd voor een paar sokken die uw broek en schoenen matchen, vooral als u een pak aan heeft. Maar leeft u bij het gezegde “rules are made to be broken” en maken al die etiquette u eigenlijk niet zo veel uit, dan is een paar knettergekke sokken veel passender. Het toont karakter en het ziet er leuk uit.

 

Maar wat moet ik dan aan mijn voeten doen?Welke sokken u dus wilt dragen, mag u helemaal zelf beslissen. Voor welke sokken u de voorkeur geeft, zijn de sokken die wij u aanraden. Sokken zijn nu namelijk niet meer iets waar goed op de regels gelet wordt. Het gebeurd juist steeds vaker dat mensen een ander soort sokken aan doen dan die voorgeschreven zijn. Het belangrijkste van een paar sokken, is dat u ze de hele dag aan kunt hebben. Zonder dat u bang bent dat ze niet bij uw outfit passen of dat ze niet lekker zitten. Want als u niet comfortabel bent, dan straalt u dat ook uit. En dat doet niet veel goeds voor de rest van uw outfit.