Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

De juiste accessoires maken de outfit

30-12-202130-12-2021

De juiste accessoire bij de outfit

Riemen voor heren

Broeken kunnen te groot zijn en outfits kunnen incompleet zijn. Daarom raden wij u aan om ten minste één knappe riem in de kast te hebben liggen. Een riem is namelijk naast dat het praktisch is, ook nog eens hartstikke stijlfol. Zolang als u het maar met de juiste outfit combineert. Want riemen, net als de meeste andere kledingstukken, zijn beschikbaar in heel veel verschillende kleuren, modellen en maten. Dat is dan ook gelijk een goed excuus om meerdere riemen aan te schaffen. Als u namelijk een pak aan hebt, staat een riem erin wel zo netjes. Maar wat u wel moet onthouden is dat bijvoorbeeld een blauwe riem niet in een zwart pak mag en andersom ook niet, natuurlijk.


Manchetknopen voor overhemden met dubbele manchet

Niet elke man wordt er blij van, maar van tijd tot tijd moet er toch echt een kostuum aan met een overhemd met dubbele manchet. Dat kan voor veel mannen kerst zijn, voor andere mannen weer oud en nieuw. Maar waar het op neer komt is dat in dat overhemd met dubbele manchet een paar manchetknopen in moeten. Wees er dus op tijd bij om die te bestellen, want zonder manchetknopen ziet een overhemd met dubbele manchet er niet zo heel erg lekker uit.


Herentassen

Een outfit is pas echt compleet als u er ook de deur uit mee mag gaan. Dat betekent dat er ook een passende tas bij moet. Nou kunnen die voor heren nog wel eens moeilijk te vinden zijn. Daarom hebben wij een selectie aan knappe herentassen voor u online staan. Met een stoere leren tas zit u eigenlijk nooit fout, al helemaal omdat het redelijk neutrale kleuren zijn, dus de tassen kunnen eigenlijk overal wel bij.


Herengeuren

Lekker ruiken is nooit fout. Al helemaal niet wanneer u op bezoek gaat of bezoek krijgt. Waar u wel op moet letten is dat u een geurtje heeft wat goed bij u past. Als u het geurtje namelijk niet lekker vind blijft het in uw neus hangen, wat dus niet een erg fijne ervaring is. Een lekker geurtje daarentegen ruikt u op een gegeven moment niet meer, dus kunt u zich er niet aan ergeren terwijl andere mensen ervan kunnen genieten. Als man heeft u dus naast de goede outfit ook nog eens de verantwoordelijkheid om lekker te moeten ruiken.