Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

De kracht van het ondershirt

16-10-201916-10-2019
Ondershirts hebben hun eigen superkracht


De functie van het ondershirt

Een T-shirt dat overal onder kan, is een must voor de meeste mannen. Het is namelijk een kledingstuk dat eigenlijk wel een toevoeging kan zijn in elke outfit. Op de koudere dagen, is het nog steeds fijn om een overhemd te kunnen dragen, zonder dat u de hele dag zit te bibberen als een chihuahua. Sommige mannen zullen denken, er zijn ook genoeg stijlvolle truien die over het overhemd heen kunnen. En hoewel dat waar is, zijn er genoeg plekken waar een pak verplicht is, en daar mag geen trui bij gedragen worden. Een onopvallend ondershirt is dan dus helemaal niet vervelend om op de koude dagen onder uw overhemd te dragen.


Casual een ondershirt dragen

Ook wanneer u niet een overhemd aan heeft, kunt u een ondershirt dragen. Onze heerlijke joggingpakken, van bijvoorbeeld Björn Borg, worden niet standaard geleverd met een bijpassend shirt. Maar waarom zou dat ook nodig zijn, wanneer u thuis al hartstikke lekkere collectie aan ondershirts heeft liggen. Deze kunnen dus ook prima onder uw joggingpak.


Ondershirts in de zomer

Een ondershirt kan vanzelfsprekend ook in de zomer gedragen worden. Waarom niet eigenlijk? Voor de koukleumen onder ons, is dit de perfecte oplossing, zo hoeft u niet in de zomer in uw trui rond te lopen. Natuurlijk is dat overhemd op de tropische dagen niet nodig zijn. Dan is het ondershirt nog steeds draagbaar, want met een gezellige korte broek, heeft u zo weer een nieuwe outfit!