Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

De passende accessoire

14-01-202014-01-2020

 

Hippe accessoires voor mannen


Wanneer u er graag stijlvol en modieus uitziet, mogen mooie modeaccessoires niet ontbreken in uw kledingkast. Er zijn diverse accessoires erg geschikt voor mannen. Zo zijn een heren riem, een leren portemonnee, een leren laptoptas, luxe manchetknopen en beschermhoesjes voor uw iPhone of iPad ideale mode-items om als man te hebben. Op Hemdvoorhem.nl vindt u een uitgebreid assortiment van deze must haves voor mannen. De accessoires zijn ook erg geschikt om als cadeau te geven.

Een leren laptoptas maakt de outfit van mannen helemaal compleet. Op Hemdvoorhem.nl zijn verschillende kleuren en formaten van een laptoptas te vinden. Een Profuomo leren laptoptas is verkrijgbaar in het zwart, cognac, bruin en donker bruin. De tassen zijn gemaakt van Italiaans leer en hebben een goede voering die uw laptop beschermt. De tassen zijn zowel over de schouder te dragen als ook in de hand met de hengsels. Een ander mooi stuk dat bij stijlvolle kleding past, is de leren heren riem. Deze accessoire is niet alleen functioneel om een broek op te houden, maar staat ook mooi bij een outfit met een nette blouse. Wanneer u bijvoorbeeld uw bruine riem combineert met uw bruine schoenen, ziet u er helemaal hip en stoer uit.

Naast een mooie heren riem, is een portemonnee of telefoonhoesje ook een toevoeging aan de outfit van mannen. Wilt u een cadeautje kopen voor uw vriend,man, vader, broer of zoon? Dan zijn deze modeaccessoires bijvoorbeeld erg handig om te geven. In de collectie van Hemdvoorhem.nl zijn ook diverse geuren te vinden. Dit zijn verschillende design-geuren die ervoor zorgen dat uw man echt lekker en exclusief ruikt. Ook een mooie heren sjaal is een fijne mode accessoire. Lekker warm in de winter, maar ook goed te combineren met een leuk overhemd of hippe trui. Een opvallende outfit met een fijne combinatie van accessoires zorgt ervoor dat mannen er goed en verzorgd uitzien.