Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

De voorjaarscollectie van Eterna

04-05-201904-05-2019

Heerlijke overhemden van Eterna voor het voorjaar

Witte overhemden van Eterna

Niet elk wit overhemd is hetzelfde. Al helemaal niet als we het hebben over de witte overhemden van Eterna. Tuurlijk, er zit er elke collectie wel eentje in die gewoon normaal is, maar dat is niet karakteriserend voor de witte overhemden van Eterna. Wat deze overhemden zo speciaal maakt, is dat ze in de boord en manchetten een leuk printje hebben. Deze printjes verschillen van druk tot drukker en af en toe iets rustiger. Wat alle printjes wel in gemeen hebben, is dat ze een simpel wit overhemd zo veel leuker maken dan dat het zonder is. Deze overhemden zijn dan ook een absolute aanrader. Want elke man hoort eigenlijk wel een wit overhemd in de kast te hebben hangen, maar niet elke man draagt dit wekelijks of misschien zelfs dagelijks. Op deze manier is zo een wit overhemd van Eterna niet compleet wit meer, waardoor het in veel meer outfits en stijlen thuishoort.


Zakelijke overhemden van Eterna

Deze overhemden zijn dan ook perfect om zakelijk te dragen. Wit overhemd en een net pak, en u mag zo de werkvloer op. Hebben we het hier over een strenge zakelijke look, dan is de simpelste oplossing gewoon uw boordknoopje dicht te doen en er lekker een stropdas om te strikken. Dan voldoet u aan alle regels die met de zakelijke stijl meegaan. Wanneer u zich dan niet aan deze strenge regels hoeft te houden, kunt u uw boordknoopje lekker open laten staan. Dan is dat lekkere printje te zien, wat zorgt voor een net iets relaxtere uitstraling.


Casual witte overhemden dragen

Natuurlijk draagt niet elke man deze overhemden standaard naar werk. Deze tijd is wel vergaan. Toch zijn er hier en daar wel gelegenheden waar u een wit overhemd voor nodig heeft. Als u zo een leuk wit overhemd met een bedrukte boord en manchet neemt, kunt u naar bepaalde gelegenheden deze gewoon dicht dragen. Dan is er niets meer van dat printje te zien. Maar buiten deze gelegenheden om kunt u ook gewoon zo een wit overhemd dragen. Dan laat u lekker dat boordknoopje open, als het erg warm is kunt u zelfs uw manchetten nog omslaan, zodat dat printje nog beter te zien is. Dat doet u lekker op een spijkerbroek, een paar sneakers eronder en u bent aangekleed. Casual, maar dan toch wel in een wit overhemd.