Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Een goede basis: het ondershirt

20-10-202220-10-2022

 

 

Niet te doorschijnend

 

Eén van de grootste reden dat u een shirt onder uw overhemd aan wilt doen, is omdat uw overhemd een beetje doorschijnt. Helemaal als dit overhemd een wit overhemd is, kan dit nog wel eens niet fijn zijn. Dan is het dus handig om een, van mooie kwaliteit, wit shirt onder uw overhemd te doen. Maar niet alleen witte overhemden hebben de neiging om door te schijnen. Ook een andere kleur, als roze, kan doorschijnen. Ook dan is het acceptabel om een shirt onder uw overhemd te doen. Ook zijn er de wat donkerdere kleuren. Hier kunt u beter een zwart shirt onder doen, dan valt het minder op dat u een shirt onder uw overhemd aan heeft.

 

 

De juiste maat

 

Ook is de juiste maat belangrijk als u een shirt onder uw overhemd aan heeft. Niet alleen uw overhemd moet goed zitten, de basis ook. Als u namelijk een wijd shirt aan heeft, terwijl u een strak overhemd aan heeft, staat dit redelijk rommelig. Een strak shirt onder een wijder overhemd, daarentegen, kan wel. Gelukkig hebben de meeste van deze shirts stretch, dus een strak zittend shirt zit nog steeds lekker. Wat ook belangrijk is om op te letten, is de hals van uw shirt. Veel van deze shirts komen met een V-hals of een O-hals. Heeft u een dicht overhemd aan, doe dan een shirt eronder met een nauwe O-hals. Maar heeft u uw overhemd open aan de bovenkant, probeer dan eens een V-hals. Dan valt het minder op dat u een shirt onder uw overhemd aan heeft.

 

 

Verschillende merken

 

Een ander dingetje dat het moeilijk maakt om een shirt uit te kiezen, zijn alle verschillende merken. Zo verkopen we ze van Hugo Boss, Casa Moda, Olymp en Schiesser. Maar als we het over deze specifieke shirts hebben, dan zou u eigenlijk ook even naar Alan Red moeten kijken. Zij hebben veel verschillende modellen en maten. Van een diepe V-hals in een S, tot een nauwe O-hals in een 3XL. Ook hebben ze veel verschillende kleuren. Dus voor elk overhemd in uw kast, moet ook een shirt zijn te vinden.