Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Een goede pyjama voor een goede nachtrust

14-12-202014-12-2020

 De beste nachtrust met een heerlijke pyjama

 

Lekker warm

 

Om lekker te kunnen slapen heeft u een lekker zittende pyjama nodig. Dat geeft veel meer comfort en slaapplezier dan een goedkope joggingbroek en een oud shirt. De Pyjama’s van Schiesser zijn heerlijk zacht, doordat ze van tricot zijn gemaakt. Dat zorgt ervoor dat u nog lekkerder slaapt. Ze zijn er in rustige kleuren, maar ze hebben wel een leuk streep- of blokpatroontje.  Ook zit er verschil tussen een winterpyjama en een zomerpyjama. Een winterpyjama heeft een lange broek en het shirt heeft lange mouwen. Een zomerpyjama, daarentegen, heeft een korte broek en het shirt heeft korte mouwen. Mocht u het nou heel koud hebben ’s nachts, dan kunt u ook het hele jaar door een winterpyjama dragen. Heeft u het juist verschrikkelijk warm de hele nacht door, dan kunt u altijd een zomerpyjama dragen.

 

 

Een badjas hoort erbij

 

Ook een badjas is een vitaal deel van de comfortabele pyjama. Mocht u ’s nachts even uw bed uit moeten, kunt u van uw warme deken naar uw warme badjas gaan. Of natuurlijk lekker comfortabel ontbijten in uw badjas. Dan weet u zeker dat uw kleden voor de dag niet vies worden. En ook ’s avonds na het douchen is het lekker om een badjas aan te doen. Dan kunt u daarna nog even op de bank tv kijken of een boek lezen. Een badjas hoort dus echt bij lekker relaxen. Maar net al bij pyjama’s, kunt u bij badjassen ook kiezen uit verschillende diktes en materialen. Zo zijn er wat dunnere waar u het hele jaar door in kunt lopen. Maar er zijn ook lekker dikke badjassen van zachte materialen of badstof, die lekker warm zijn voor in de winter als het koud is.

 

 

Nu nog in de sale

 

Wees er snel bij, want de pyjama’s en badjassen zijn nu nog in de sale bij HemdVoorHem.nl. Zo kunt u voor leuke lage prijzen aan goede kwaliteit pyjama’s van Schiesser en verschillende merken badjassen krijgen. De badjassen zijn onder andere van goede merken zoals Schiesser en Tommy Hilfiger verkrijgbaar. Dus mocht u nog op zoek zijn naar lekkere pyjama’s en badjassen voor een leuke prijs, dan is nu uw kans bij HemdVoorHem.nl.