Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Een hele outfit van Calvin Klein

22-10-201922-10-2019



Kleedt u compleet met Calvin Klein!

Het design- en modebedrijf Calvin Klein (CK) zag het levenslicht in 1968. Toen richtte de Amerikaanse modemaker Calvin Richard Klein in New York een eigen modebedrijf op, dat zich aanvankelijk vooral richtte op het ontwerp en de productie van jassen. In april 1970 deed Calvin Klein mee aan een modeshow en kreeg zeer lovende recensie. Al snel groeide het bedrijf als kool en al in 1971 draaide de mode-expert CK een omzet van 5 miljoen dollar. Gedurende de jaren 1970 werd het bedrijf groot met zelfontworpen kledinglijnen voor dames- en herenmode, zoals overhemden, t-shirts, jassen en modeaccessoires. Ook bracht CK in dit decennium zijn eigen jeans op de markt. Als kers op de taart ontwikkelde het bedrijf een eigen geurlijn met heren parfum en dames parfum. Om een kwalitatief hoogstaande eigen fragrance te ontwikkelen, contracteerde hij in 1977 de zakenman en parfumist Stanley Kohlenberg. Samen zetten ze een geurlijn op, die in de parfumwereld nauwelijks zijn gelijke kent. Vanaf 1982 ging Klein zich ook richten op het ontwerp van ondergoed en onderkleding. Het bedrijf bracht slips, boxers en sokken op de markt voor mannen en vrouwen. CK onderscheidde zich hierbij van concurrenten door de naam van het eigen bedrijf in de tailleband van het ondergoed te printen.


De brede herencollectie van CK

Als u zich van boven tot onder modieus en eigentijds casual wilt kleden, biedt het geweldige branchemerk Calvin Klein, met zijn brede collectie aan modeproducten, feitelijk een totaaloplossing. U kunt uzelf van top tot teen in CK-kleding hullen, een CK-parfum opdoen, terwijl u ook voor uw sokken voor dit geweldige merk kunt opteren. Jassen, overhemden, blouses, overhemden t-shirts, jeans, slips, boxers en om het af te maken een heren parfum zorgen ervoor dat u zich als man helemaal op uw gemak voelt.
 


Bekijk ons ruime aanbod

Bekijk nu snel het uitgebreide assortiment CK-mode dat in onze webshop te vinden is, tegen scherpe en voordelige prijzen. Bestel uw favoriete jeans, kleding, heren parfum, boxers, slips en sokken en profiteer van de vele voordelen van HemdVoorHem.