Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Een klassieker: de manchetknoop

06-03-202206-03-2022

 

 

Bij een dubbele manchet

 

Een manchetknoop hoort gewoon bij een dubbele manchet, onder een kostuum. Het straalt elegantie uit. Net dat kleine beetje meer dat een pak met een gewoon overhemd, zonder manchetknopen. Wat vaak in de wat rijkere families gebeurd, is dat het familiewapen afgedrukt staan in de manchetknopen. Die worden dan doorgegeven van vader op zoon. Ook zijn er sommige bedrijven die hun logo op manchetknopen laten platsen. Als ze dan naar een formele gelegenheid gaan, dan hebben ze allemaal dezelfde manchetknopen. Dus naast die elegantie, straalt het ook een beetje macht uit. En dat kan uw imago wel eens goed doen.

 

 

Op een mooie gelegenheid

 

U gaat trouwen of uw kleine meid gaat trouwen. Mooie gelegenheden, die voor mooie herinneringen zullen zorgen. Dan wilt u er wel op uw best uit zien. En dat doet u met een paar mooie manchetknopen. Als het uw bruiloft is, is het van zelf sprekend dat u er goed uit ziet. Alle kleine details moeten perfect zijn, zo dat u naast uw aanstaande mooi staat te shinen. Of geeft u uw dochter weg, op haar trouwdag. Steel dan heel even de blikken van de jurk af, en laat ze uw manchetknopen bewonderen. Want daar gaat het om. Dat u er dat kleine beetje extra goed uit ziet met een paar mooie manchetknopen.

 

 

Manchetknopen bij HemdVoorHem.nl

 

U raadt het al! Wij verkopen ook manchetknopen bij HemdVoorHem.nl. En u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Bent u op zoek naar een paar doodskoppen? HemdVoorHem.nl. Bent u op zoek naar een paar Vespa’tjes? U weet het. Maar als u op zoek bent naar de wat simpelere manchetknopen, zoals een zilverkleurig rechthoekje of rondje. Ook dan kunt u bij ons terecht. Maar ook het klassieke goud- of zilverkleurige knoopje, kunt u bij ons vinden. En weet u het echt niet? Neem dan contact op met onze styliste. Of waag het er op, en ga gewoon eens bestellen. Want de enige manier waarop u écht zeker kunt weten of dit de juiste manchetknopen voor u zijn, is om ze te proberen. Dus wees niet bang, en probeer een paar. En wie weet, misschien wil u nooit meer zonder!