Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
BLACK FRIDAY nu 25% korting op bijna alles

Een leuke gelegenheid betekend lekker ruiken

28-08-202228-08-2022

 

 

Belangrijke gelegenheden

 

Daar komt u, op wat misschien het belangrijkste moment in uw carrière kan zijn, in uw nette pak. Daarbij een mooi overhemd, nette stropdas, goede schoenen en matchende sokken. Maar toch bent u iets vergeten. Wat kan dat nou zijn? Het is zo ver, u ziet uw baas daar staan. U loopt er heen, zelfverzekerd van uw outfit. U bent er en uw baas krijgt ineens een vervelende uitdrukking op zijn gezicht. Wat zou dat dan kunnen zijn? U bent immers één van zijn favoriete medewerkers. En dan ruikt u het zelf ook. Oh nee, u bent uw parfum vergeten op te doen. Daar gaat uw zelfvertrouwen, zeg maar gedag tegen die promotie denkt u bij uzelf. Zo belangrijk kan dat kleine beetje parfum zijn voor u.

 

 

In het gewone leven

 

Maar lekker ruiken hoeft u niet alleen voor een bepaalde gelegenheid te doen. Maar natuurlijk, een speciale gelegenheid verdient een speciale geur. Maar een standaard geur doet het altijd goed. Elke dag ontmoet u toch weer nieuwe mensen. Als u dan een lekkere geur achterlaat, laat u ook gelijk een goede indruk in. En voor de mensen die u altijd ziet, is het alleen maar vriendelijk om lekker te ruiken. Het maakt het een stuk prettiger om met iemand om te gaan als die lekker ruikt, dan als die niet zo lekker ruikt. En u eigenlijk niet weet of u er wat van moet zeggen of niet. En doet u het niet voor de mensen om u heen? Doe het dan voor uzelf. Veras uzelf eens met hoe lekker u wel niet kan ruiken. Het kan u zomaar eens verbazen.

 

 

Lekkere merken bij HemdVoorHem.nl

 

Een goede geur uitkiezen is voor sommige mannen makkelijker dan voor andere. De ene man gaat naar de winkel en koopt het eerste flesje dat hij tegenkomt. De andere man, die kijkt liever naar welke geur het beste bij zijn karakter past. Waar hij zich thuis in voelt. Waar hij zichzelf in kan zijn. Dan kiest hij waarschijnlijk ook meerdere geuren voor meerdere gelegenheden. Want parfum kan net zo goed verschillen per dag, als een outfit dat kan. Daarom bieden wij bij HemdVoorHem.nl verschillende lekkere geuren aan van onder andere Calvin Klein, Hugo Boss en Giorgio Armani.