Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: 6 pakjes sokken bestellen naar keuze = 3 betalen (goedkoopste pakjes zijn gratis) < BESTEL snel >

Een luie dag met een loungebroek

16-11-202216-11-2022


Lekker comfortabel

 

Heeft u een lekker dagje vrij, of werkt u vanaf huis? Dan is een lounge broek helemaal niet vervelend. Het is een lekkere zachte en comfortabele broek, waar u alles in kunt doen. Niets om u tegen te houden dus! U komt braaf uw pyjama uit, maar zo een harde broek daar heeft u nu eens een dagje geen zin in. Dus van uw zachte pyjamabroek, gaat u nu naar uw zachte loungebroek. Een paar lekkere anti-slipsokken en een lekkere trui erbij en uw dag kan niet meer stuk. Lekker met uw laptop languit op de bank aan het werk. Dat klinkt toch veel beter dan zo een hele dag op kantoor rechtop moeten zitten.

 

 

Van geweldige merken

 

Een Schiesser, die u voornamelijk van onze pyjama’s kent. Een Calvin Klein, waar we onderbroeken, sokken, truien en overhemden van verkopen. En een Tommy Hilfiger, die u kent van de sokken en onderbroeken. Buiten het feit dat wij ze verkopen, hebben ze nog een ding met elkaar in gemeen. Ze produceren alle drie hartstikke lekkere lounge broeken. En dat betekend alleen maar goeds voor u. Want u weet dat deze merken van top kwaliteit zijn. En u weet dat alles dat we er van verkopen, super lekker zit. Dus weet u eigenlijk ook dat uw aanstaande lounge broek, ook van top kwaliteit is en lekker zal zitten. Wat wilt u nog meer? Behalve dan de korting die nog op een groot deel, waaronder de loungebroeken, van de collectie geldt?

 

 

In rustige kleuren

 

Naast dat ze voor uw huid en bewegingsvrijheid lekker voelen, zijn ze ook nog prettig om aan te zien. Ze zijn er namelijk in de basic kleuren zwart, grijs en donkerblauw. Dus uw relaxte hoofd wordt niet afgeleid door drukke kleuren aan uw benen. Dat komt goed uit als u een dagje aan het niks doen bent. Maar het komt ook goed uit als u aan het werk bent. Dan ziet u niet steeds in uw ooghoek aan afleidende kleur. Want dat werkt ook niet lekker. En daarbij houdt HemdVoorHem.nl rekening mee met u. Dan weet u dat u er goed uit ziet in uw lekkere lounge broek.