Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Een overhemd kan nooit te druk zijn

30-10-202230-10-2022

 

 

Druk printje

 

Een druk printje is niet erg. Het kan zelfs juist leuk zijn. Het kan uw dag leuk maken. Uw partners dag leuk maken. En u kunt zelfs de dag van uw collega’s leuk maken. En zeker op een dag als valentijnsdag, is het leuk om een druk overhemd aan te hebben. Het is vrolijk en het maakt mensen blij. Dus als u het niet voor uzelf doet, doe het dan voor uw omgeving. Want een leuk druk overhemd kan op de juiste broek altijd leuk zijn. Of het nou een donkerblauw printje is op een donkere spijkerbroek, of dat het een zwartkleurig printje in een zwart pak is, het kan allemaal. Zeker als u geen stropdas in uw pak draagt, dan doet een leuk druk overhemd het daar hartstikke leuk in.

 

 

Drukker printje

 

Naast een druk printje, zoals streepjes of stipjes, zijn er ook drukkere printjes. Vol met leuke figuren, een leuk bloemetje of voor Valentijnsdag een leuke print met hartjes. Ook met deze kunt u weinig fout doen. U bent net zo snel als anders aangekleed, maar u ziet er alleen een stuk beter uit. Simpelweg omdat u een overhemd aan heeft. En wat u er verder bij aan doet maakt niet zo heel veel uit, zo lang als u in het juiste kleurenschema blijft, kunt u weinig fout doen. Een blauw overhemd gaat bijvoorbeeld op een blauwkleurige broek. En een zwart overhemd bij een zwarte broek. Maar bijvoorbeeld een roze overhemd is iets moeilijker. Dit kan op beide. Dan moet u de keuze maken tussen formeel of informeel. Gaat u voor formeel, doe er dan een zwart pak overheen. Maar gaat u voor informeel, ga dan voor een spijkerbroek.

 

 

De drukste printjes bij HemdVoorHem.nl

 

Naast alle gewone effen overhemden die wij bij HemdVoorHem.nl verkopen, verkopen wij ook een groot aanbod aan overhemden met drukke en leuke printjes. Dus klijk snel, en misschien vind u er nog wat anders leuks bij om uw outfit helemaal af te maken. Zoals een paar sokken die er qua kleur helemaal bij passen. Of juist een onderbroek met een nog gekker printje dan uw overhemd.