Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Profiteer van onze VAKANTIE DEALS

Een overhemd langer laten leven

10-03-202010-03-2020


Geniet langer van uw overhemden


U kent het probleem vast wel: net een schitterend overhemd (online) gekocht voor op uw werk of lekker en na enkele maanden beginnen de eerste tekenen van slijtage op te treden. Hartstikke vervelend want het was ook nog eens uw lievelingsshirt geworden in die korte tijd samen. Het is een probleem waar heel wat mannen mee kampen. Gelukkig zijn er wel een aantal zaken die u kunt doen om de levensduur van uw beste overhemden te verlengen. Wat zijn deze dan?
 

Enkele basics


Draag een ondershirt! Een ondershirt vangt het zweet op en zorgt ervoor dat het niet meer tot bij uw overhemd kan geraken. Zo blijft uw overhemd de schande van die vervelende gele vlekken bespaard. Daarnaast is het ook aangewezen om uw overhemden apart van de rest van de was te sorteren en te wassen. Klinkt logisch en toch zijn er veel mannen die dit niet doen. Het gevolg? Na enkele keren wassen begint u al een lichte verkleuring te zien. Vervelend en absoluut niet de bedoeling. Nog een gouden tip die zeker in hetzelfde rijtje thuishoort: steek uw overhemden niet in de droger. Een droger is een ontzettend makkelijk instrument maar ook nog altijd een machine die vrij tot zeer ruw werkt. Ze in de droger stoppen kan dan ook in sommige situaties meer kwaad dan goed doen voor uw arme overhemden. Om de levensduur te verlengen? Niet doen!
 

En nog wat minder basic


Als u uw overhemden wast gebruik dan bij voorkeur koud water. Warm water is geweldig om vlekken te verwijderen maar is ook ontzettend affectie in het beschadigen van de stof van uw shirts. Door koud water te gebruiken elimineert u dit risico. Daarnaast is het ook gewoon goed nieuws voor uw elektriciteitsrekening! Zijn uw overhemden eindelijk gewassen? Maak dan niet de fout om ze op te vouwen. Overhemden zijn bedoeld om opgehangen te worden. De eerste optie is dan ook altijd om ze aan een kleerhanger op te hangen in een ruime kast. De laatste tip ten slotte? Als u echt een overhemd hebt waar u verzot op bent? Draag het toch enkel maar op speciale gelegenheden. Constant aandoen zorgt nu eenmaal voor slijtage.