Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Een riem cadeau doen

28-09-202128-09-2021
Dit jaar een riem in de schoen!

Een riem in de schoen, namens de sint

Van alle dingen die u vrouwen cadeau kunt doen, is dat voor mannen zo veel moeilijker. Vaak zijn er dan toch nog wel wat dingetjes die hij al tijden op z'n verlanglijst heeft staan, maar als schoencadeautje is dat vaak toch echt te enthousiast. Daarom hebben wij de riem in een leuk cadeaudoosje. Dit doosje is ongeveer dezelfde maat als een chocoladeletter, dus perfect voor in de schoen!

Natuurlijk is het bij ons altijd mogelijk om de optie inpakken aan te klikken. Dan pakken wij leuk alles in dat u heeft besteld en bent u gelijk klaar voor kerst en sinterklaas. Aangezien het nog wel eens lastig kan zijn wanneer de man in uw leven al de overhemden al heeft die hij wilt hebben. Daarom hebben wij ook super leuke en luxe cadeauboxen. Hierin zitten verschillende combinaties van mutsen, sjaals, geurtjes, boxers en ga zo maar door. Deze zijn natuurlijk een stukje groter dan de verpakking waar de riem in komt, maar deze passen wel perfect onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas.



Verschillende riemen

Als u dan zo een leuke riem als cadeau besteld, dan kunt u natuurlijk zelf kiezen welke riem dat is. In tegenstelling tot veel andere cadeauboxen die door ons al uitgezocht zijn, mag u zelf de riem uitzoeken. Een riem moet namelijk precies goed voor u zijn, anders wordt deze niet gedragen en is het zonde om deze aan te schaffen. Om erachter te komen welke kleur riem het beste voor u is, kunt u het beste naar uw schoenen kijken, welke kleur zijn deze? Veel mannen hebben namelijk bruine of zwarte schoenen, een riem in een gelijke kleur is dan super makkelijk om te combineren met de rest van de outfit.

Ook is het leuk om een andere kleur riem te dragen, het ding is dan wel dat de man dat leuk moet vinden. Waar vrouwen vaker iets gedurfts qua kleding doen, spelen veel mannen het veilig op dit gebied. Wel een goede is een blauwe riem. Deze gaat goed samen met een blauwe spijkerbroek, licht of donker maakt geen verschil. Deze riem gaat vaak niet zo lekker samen in een blauw pak, hier kan het beste een bruine of cognac in.