Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Een riem om de outfit af te maken

18-09-202218-09-2022

 

Stijlvol en functioneel


Veel mensen kiezen vaak een riem omdat ze een broek hebben die te vaak afzakt of die simpelweg niet mooi blijft hangen. Maar wat veel mensen vaak vergeten, is dat een riem ook als een stijlvol kledingstuk gebruikt kan worden. In combinatie met de juiste broek en het juiste overhemd, doet een riem het hartstikke goed. Een riem kan namelijk zijn wat alle aparte kleuren in uw outfit met elkaar combineert. Riemen hebben namelijk vaak verlopende kleuren erin verwerkt. Hierdoor lijkt bijvoorbeeld een grijze riem ook wel eens blauw. Dat is dus perfect als u een blauw overhemd wilt combineren in een grijs pak.

 

Het belang van schoenen bij een riem


Volgens de etiquette van het dragen van een riem, horen de schoenen dezelfde kleur te zijn als de riem. Nou leven we in 2018 en houden nog weinig mensen zich nog aan de etiquette. Tuurlijk, in sommige situaties is het redelijk onvermijdelijk. Als u een zwart pak aan doet met een zwarte riem erin, doet u vanzelfsprekend ook zwarte schoenen aan. Maar soms is het eens tijd voor iets nieuws. Dat betekend dat het leuk is om iets afwijkends in uw outfit te toen. Dat betekent dus een riem of een paar schoenen of natuurlijk allebei, afwijken van het kleurenschema van de rest van uw outfit.

 

Riemen met grote maten


Natuurlijk zijn er ook mannen met een iets grotere omvang. Ook voor die mannen gebeurt het nog wel eens dat ze een riem nodig hebben. Of dat nou is omdat uw broeken afzakken of omdat u het mooier vindt staan. Gelukkig zijn er dan ook genoeg riemen in onze webshop te vinden voor mannen met grote maten. Net als met de overhemden in grote maten, zijn ook onze riemen met grotere omvang van mooie kwaliteit. En ze zien er nog eens mooi uit ook, dat is van weinig merken te zeggen als het komt tot kledingstukken in grote maten. Dus voor een comfortabel leven in goede kwaliteit moet u bij HemdVoorHem.nl zijn. Want wij begrijpen dat iedereen goede kleding dragen wilt en dan moet dat ook beschikbaar zijn natuurlijk.