Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Een stijlvolle mannen tas cadeau

04-12-201904-12-2019


Stijlvolle leren tassen


Leren tassen zijn de laatste jaren weer sterk aan populariteit aan het winnen bij zowel mannen als vrouwen. Waar bijvoorbeeld laptoptassen in het begin vaak van andere materialen werden gemaakt zijn steeds meer heren verknocht geraakt aan leren laptoptassen. Een evolutie die niet geheel onlogisch is en eigenlijk gewoon perfect te begrijpen valt. Er zijn immers heel wat voordelen verbonden aan het kiezen voor leer boven andere materialen. Welke zijn die dan allemaal vraagt u zich af? We zetten er even een paar op rijtje.

Leer? Dat smaakt naar meer


Eerst en vooral is het zo dat leer nooit uit de mode geraakt. Het is een materiaal dat al van oudsher een echte favoriet van heel wat designers is en dat waarschijnlijk ook altijd zal blijven. Dat heeft alles te maken met de flexibiliteit en de kwaliteit van leer. Het is ook die kwaliteit die een tweede grote voordeel biedt. Leer is een zeer sterk materiaal waardoor u zeker kunt zijn van een kwalitatief goede tas. Bijkomend voordeel bij leren tassen is het feit dat leer een materiaal is dat karakter kweekt met het ouder worden. Kleine imperfecties steken de kop op naarmate de jaren verstrijken. Imperfecties die in tegenstelling tot bij andere materialen enkel maar waarde schijnen toe te voegen. Niet voor niets is leer ontzettend populair bij vintage winkels.

Compatibel


Naast de praktische voordelen van leer zijn er uiteraard nog andere redenen die hun rol spelen in de heropleving van leer. Niet in het minst het feit dat leren tassen er gewoon goed uitzien. Het oog wilt ook wat en ook mannen zijn zich meer en meer bewust van stijl en van hoe ze voor de dag komen. Een leren tas is ideaal in dit opzicht. Niet alleen is het een esthetisch aangenaam materiaal maar bovendien ook nog eens compatibel met heel wat stijlen en kleuren. Leer is een materiaal dat zich leent in de combinatie met heel wat andere stoffen en kleuren en bij een leren tas? Komt dat volledig tot zijn recht! Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle en mooie leren tas? Bij hemdvoorhem.nl bieden we een ruime selectie aan Profuomo leren tassen aan.