Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Een wit overhemd is altijd goed

30-09-202130-09-2021

 
 

Wie er goed uitziet, doet het goed 
 

Soms loopt u wel eens op kantoor rond, en denkt u tot uzelf: goh, deze mensen weten echt niet hoe ze zich leuk aan moeten kleden… Dan heb ik goed nieuws voor u, want met een kleine tip kunnen al uw collega’s er net zo goed uit zien als u. Natuurlijk zien ze er het beste uit met een klassieke look: met witte overhemden.

 

 

Een wit overhemd in een mooi pak

 

Netjes in pak, we zien het steeds minder. Maar het zou zo een mooie comeback zijn, toch? Iemand die in een mooi pak rond loopt is leuker om naar te kijken, dan iemand die in zijn joggingpak rond loopt. In de meeste gevallen dan tenminste. Maar wat heeft dit met witte overhemden te maken vraagt u zich af? Het zit allemaal in de combinatie, hoe u een pak draagt en welke uitstraling u daarmee hebt. Een pak moet ten eerste natuurlijk wel netjes zitten, anders schiet u er toch niets mee op. Dan moet het juiste witte overhemd er in. Een optie is dan nog om een leuke bijpassende stropdas uit te zoeken. En vindt u een stropdas nou echt helemaal niets? Dan is het voor u een goed idee om te kijken bij de witte overhemden met  een leuk printje in de boord en manchetten. Als het dan het bovenste knoopje van uw overhemd open laat, dan hebt u een hartstikke leuke uitstraling. En net als bij stropdassen, kunt u  bij deze overhemden ook kiezen tussen een druk of rustig printje. Waar u zin in hebt.

 

 

Een wit overhemd fijn dragen

Voor sommige mannen kan het dragen van een wit overhemd best eng zijn. Soms schijnen ze door, er komen snel vlekken op en wat als het toch niet helemaal goed zit? Dat doorschijnen, is snel op te lossen. Wat veel mannen doen, is dat ze een wit onder T-shirt dragen onder hun witte overhemd. Dan weet u zeker dat het niet opvalt dat uw overhemd doorschijnt. Over de mouwen zit het jasje van uw pak, dus daar hoeft u geen rekening mee te houden dat die doorschijnen. En bent u bang voor vlekken? Kijk dan gewoon een beetje uit met wat u eet en waar u bij in de buurt komt. En voor zover als de maat gaat, er zijn genoeg webshops, zoals wij, waar u verschillende overhemden kan bestellen. Als u ze dan lekker thuis gepast hebt, en hebt besloten welke u het beste vind zitten, dan stuurt u de rest terug.