Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles & tot 40% Korting op geselecteerde items >

Eindeloos combineren met blauw

14-03-202214-03-2022

 

Stralend in het blauw


Een blauw overhemd, een blauwe trui, een blauw t-shirt of een blauwe riem scoort in de mannenmode. De kleur blauw gooit hoge ogen. Bij HemdVoorHem.nl herkennen en snappen we het succes van de blauwtinten voor heren. Te veel zwart, bruin of grijs wekt eerder een serieuzere indruk bij de omgeving. In het blauw komt uw kleding als man zowel representatief als fris over. Een werkgever of klant neemt u serieus zonder dat iemand u in een gitzwart broekpak ziet. Dankzij deze kleur komt u bij veel afspraken goed voor de dag. De heldere kleur doet de uitstraling van iedere man goed en precies dat moet u willen. Kies dus voor een blauw overhemd, trui of t-shirt. Bij elke tempratuur en gelegenheid bevalt een ander soort kledingstuk weer beter. In de koude wintermaanden houdt een dikke stof u lekker warm. Een niet al te lichte blauwtint maakt uw gezicht minder bleek wanneer de zon weken wegblijft. In het wit of geel bedrukt u alleen maar dat u de zonnestralen mist.
 

Kleine veranderingen maken groot verschil


Een shirt valt aan te raden in het voorjaar en najaar als het buiten tussen zomer en winter heen schommelt. Het kleedt alleen beter af wanneer u het combineert met een jas of een extra stijlvolle broek. Een kleine verandering brengt maakt vaak al een groot verschil zichtbaar. Een riem door uw broek levert soms ineens een heel ander effect op voor het totaalplaatje. De kleur blauw duikt in veel kledingkasten op. Het laat zich moeiteloos combineren met spijkerstof. Tegelijkertijd loopt het erg uiteen hoe het blauw overkomt. De felste tinten fleuren een outfit erg op, terwijl de donkerste tinten zich nauwelijks laten onderscheiden van zwart. Donkerblauw leent zich vooral voor een chique broekpak en helderblauw meer voor een zonnige zomerdag. Steeds weer verrast de kleur blauw met de afwisselende combinaties die u ermee kunt maken. Losse kledingstukken laten zich prima met elkaar combineren zolang u weet wat u doet.
 

Pas op met teveel blauwtinten


De outfit mag geen overkill worden van een heel palet aan blauwtinten. Het levert bijvoorbeeld wel een mooi resultaat op om een dunne, lichtblauw blouse als uitgangspunten te nemen. Daaronder draagt u dan een donkerblauw hemd en om hun nek prijkt een blauwe stropdas in precies dezelfde blauwtint of desgewenst een sjaal. Uiteindelijk neem je het beste modebesluit door te hele outfit in één kleur blauw te houden. Zelfs de schoenen mogen zich daar dan op aanpassen. Het ziet er misschien minder speels uit, maar u weet zeker dat de kledingstukken niet bij elkaar vloeken. Een blauw overhemd, trui, t-shirt of riem hoort volgens de modewetten thuis in de kledingkasten van iedere man. Het geeft eindeloos kansen om met nieuwe combinaties goed voor de dag te komen. Kobaltblauw verscheen veel in de mode na de jurk van koningin Maxima bij de inhuldiging van koning Willen-Alexander. Niets wijst erop dat het alleen dames staat. Mannen mogen er ook op los experimenteren met blauw. HemdVoorHem.nl draagt daar met plezier een steentje aan bij. Uiterlijk zegt niet alles, maar het helpt wel mee om een verpletterende indruk achter te laten.