Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Elke dag een goede basis

10-03-202210-03-2022


Basic stropdassen die iedere man in zijn kast moet hebben


Een das is een statussymbool dat zelfs vandaag de dag, in een wereld waarin steeds minder mannen het dragen, nog weinig van zijn waarde heeft verloren. Het is de ideale manier om over te brengen dat u het serieus meent, dat u met respect hoort aangesproken te worden. Het is een manier om zonder woorden een boodschap over te brengen. Maar welke stropdas hoort u dan eigenlijk aan te schaffen? Er is zo ontzettend veel keuze dat u al rap door het bos de bomen niet meer kunt zien. Gelukkig zijn we hier om u te helpen: dit zijn de stropdassen die iedere man in zijn garderobe zou moeten hebben.
 

De classics


Een classic is altijd een goed idee. Die tijdloze vibe, die knappe look en de mogelijkheden om met tal van andere kleuren en kledingstukken te combineren. Daar doet u het toch voor? Een donkerblauwe das in dan de perfecte keuze. Een simpel exemplaar dat niet echt opvalt maar wel reuze makkelijk te combineren is. Een gouden tip bij het kiezen voor een Navy das is wel om het materiaal in het oog te houden. Een satijnen das in deze kleur is echt enkel gepast voor avondkledij. Is blauw niet zo uw ding? Dan is nog een classic een das in bordeauxrood. Ook dit is een kleur waarmee u heel wat kunt combineren en toch net iets opvallender dan een donkerblauwe das. Bovendien kunt u een dergelijke das een leuke twist geven door te gaan voor een kleine variatie. Wat dacht u van een Grenadine structuur? Een laatste classic is een grijze das. Deze stropdas is voornamelijk geschikt voor wanneer u vaak zakelijke outfits draagt. Grijs leent zich in de combinatie met heel wat outfits en oogt best wel professioneel.
 

Wat minder formeel


Zoekt u naar een leuke das voor in de vrije tijd? Overweeg dan eens om te kiezen voor een bruine stropdas. Een bruine das is een stuk minder formeel en is leuk om mee te experimenteren wat structuur en weefsel betreft. Naast effen kleuren mogen er in uw kast ook geen stropdassen met een patroon ontbreken. De gestreepte das is een echte klassieker die al tientallen jaren enorm populair is. Deze tijdloze das geraakt niet uit de mode en laat dat exact de reden zijn om erin te investeren. Rood en grijs is een vaak gedragen combinatie bij dit type stropdassen. Hebt u alle bovenstaande in huis? Proficiat! U hebt alles wat u nodig hebt voor talloze outfits.