Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
CASA MODA OVERHEMDEN, TRUIEN, POLO, T-SHIRTS: 2+1 GRATIS KLIK HIER >>

Eterna, voor de eeuwig goed geklede man

18-01-202218-01-2022Broers met een idee


In 1863 werd een bedrijf gestart door de broers Hönigsberg. Zij hadden namelijk een dubbele stof gecreëerd die hun hemden op de kaart zette. Want na een tijdje werd een hemd van dit merk een echte must-have in de mannenwereld. Later maakte dit overhemd plaats voor een strijkvrij shirt en daarna zelfs een strijkvrij overhemd, om mee te gaan in de tijd. En om voor het grootste comfort voor u te zorgen. Toen, aan het begin van deze eeuw, breidden zij hun collectie uit met een serie stropdassen. Deze stropdassen waren perfect afgestemd op hun overhemden. Op die manier zijn verschillende overhemden en stropdassen goed en leuk met elkaar te combineren. Ook is het leuk dat de overhemden en stropdassen allebei van de gelijke goede kwaliteit zijn.

 
 

Eeuwigheid


Eterna was 150 jaar geleden al een must-have. Een grote prestatie van hun is dat mannen vandaag de dag nog steeds graag rondlopen in hun overhemden. Dat kan iets zeggen over hun marketing, die ze goed doen. Maar het kan ook simpelweg betekenen dat het een merk is van goede kwaliteit. Vandaar ook hun bedrijfsnaam: Eterna, wat vanuit het Latijn naar eeuwig vertaalt. Ze gaan mee met de tijd, ze zorgen ervoor dat er genoeg competitie in de overhemdenmarkt is. Op die manier kunt u jaar in, jaar uit genieten van uw overhemd van goede kwaliteit.

 
 

Milieu


In de samenleving van vandaag de dag zijn er bepaalde dingen belangrijk zoals u en ik weten. Eén daarvan, is dat u er goed uit ziet. Een tweede daarvan, is dat wat u draagt niet voor schade zorgt. Niet voor het milieu en niet voor de mensen om ons heen. Als u één of meerdere van hun overhemden of stropdassen koopt, koopt u het met de belofte dat uw overhemd of stropdas vriendelijk is voor u, voor de mensen die het hebben geproduceerd én voor het milieu. En voor sommige mensen is dat zelfs belangrijker, dan dat u er goed uit ziet. Dus met Eterna hoeft u zich geen zorgen te maken. U ziet er goed uit in uw modieuze overhemd én het is niet schadelijk voor het milieu.