Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Festivalseizoen komt eraan

06-04-201906-04-2019
Festival overhemden zijn weer nodig!
 

Even wat anders een overhemd op een festival


De zomer is op zijn hoogtepunt, met zwoele temperaturen die uitnodigen om te barbecueën en ... te feesten. Zowel in het binnen- en buitenland staan er nog heel wat festivals gepland, om dat zomergevoel nog lang vast te houden. Van een lokaal optreden in het park tot een megafestival met veel grote namen, voor elke feestganger is er wel wat wils. En bij HemdVoorHem.nl vind je meteen een geschikte outfit om een hele nacht te feesten. Want wist je dat hemden dé festivaltrend zijn voor mannen? Wij zetten alvast enkele looks op een rijtje.
 

Vrolijk in korte mouwen


Voor een zomerse look die zegt "ik ben hier om plezier te maken", is een hemd met korte mouwen ideaal. Ga voor een wijde fit voor no-nonsense stijl, die bovendien nog eens comfortabel is. Met een opvallende print, zoals bloemen of een knalkleurtje, zorg je dat overal op de festivalweide gezien wordt. En dat je vrienden je zo niet snel uit het oog verliezen, is mooi meegenomen. Dit soort overhemd heeft niet veel extra styling nodig. Ga voor een jeansbroek of -short tot net op de knie met een paar sneakers om je look af te werken.
 

Casual vintage


Deze zomer neem je het fotoalbum eens bij de hand om te kijken wat je (groot)vader in de jaren '70 zoal droeg. Die periode is namelijk terug helemaal hip en happening in de modewereld. Op de catwalk zien we heel wat seventies zonnebrillen én overhemden. Om zelf deze look te creëren kies je voor een overhemd in een vintage kleurtje, zoals oud roze of verweerd denim. Laat de bovenste knoopjes van je hemd open staan voor een relaxte look, die ideaal is voor een festival.
 

Strak en skinny


De getailleerde overhemden zijn nog steeds erg populair. Deze skinny look doet het vooral goed als je de knoopjes tot boven dichtknoopt. Combineer met een donkere, strakke jeans en je bent zo klaar voor een avondje feesten.

Nog een extra tip: ga je toch liever in t-shirt naar een festival? Knoop een houthakkershemd losjes rond je middel voor een trendy look.