Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles & tot 40% Korting op geselecteerde items >

Gele vlekken in witte t-shirts

12-05-202212-05-2022

 

Hoe komen gele vlekken uit witte shirts?


Het dragen van een wit shirt heeft zo zijn nadelen, waaronder het krijgen van vlekken die er wellicht niet zo gemakkelijk meer uitgaan. Dat kan bijvoorbeeld een plek zijn door het zweten, maar men kan ook geknoeid hebben met het gevolg van een vervelende vlek. Gelukkig zijn er een aantal trucs om voortaan vlekvrije kleding te hebben!
 

Tips


Allereerst bestaan er verschillende merken deodorants die speciaal bedoeld zijn tegen gele vlekken. Het is dus niet gek dat u af en toe eens een gele vlek heeft in een wit shirt, want als er zelfs deodorants speciaal gemaakt zijn voor dit soort vlekken, zijn er veel meer mensen die hetzelfde probleem hebben. Dit werkt overigens preventief. De deodorant moet niet op de vlek gesmeerd worden. Breng de deodorant aan het begin van de dag aan en u ziet dat er geen gele vlekken meer ontstaan. Als tweede kunt u een middel gebruiken dat normaal gebruikt wordt in de vaatwasser, namelijk glansspoelmiddel. Het beste is om het shirt in te smeren met dit middel en hem vervolgens gewoon te wassen. Grote kans dat hij daarna vlekvrij is! Een andere mogelijkheid is het gebruiken van een vaatwastablet. Deze kunt u dan los in de wasmachine gooien en de was ermee doen. Het meest handige is om dan alleen witte was in de wasmachine te leggen.

Nog een goede manier om een gele vlek te verwijderen in een t-shirt is door bleek te gebruiken. Let op dat het t-shirt dan volledig wit moet zijn, want als dat niet het geval is, zal hij het nu worden. Het is een simpele en snelle manier om het t-shirt binnen no time weer volledig wit te krijgen zonder teveel gedoe. Zo zijn er dus verschillende manieren om uw shirt weer volledig schoon én wit te krijgen zonder daarvoor dure middelen aan te hoeven schaffen.