Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
LAATSTE KANS: 30% korting op (bijna) alles

Go Bamboo

22-08-202222-08-2022

 

Go Bamboo van Muchachomalo


Eerder dit jaar heeft het onderbroekenmerk Muchachomalo een nieuwe serie ontwikkeld. Deze serie wordt gemaakt van de zachtste bamboevezels. Die bamboevezels worden gewonnen uit natuurlijke bamboe. Hierdoor is uw onderbroek dus niet meer statisch. Ook is het sterk absorberend en misschien nog wel belangrijker, ze zijn hierdoor enorm zacht. Ze voelen namelijk zijdezacht aan, waardoor ze makkelijk voelen op de huid. En naast het feit dat het voelt als zijde, gedraagt het zich ook zo. Dit is te merken wanneer het warm is, dan voelt het koel. Terwijl als het koud is, voelt het warm. Hierdoor heeft u dus een nieuwe onderlaag voor onder al uw kleding.

 

Basic onderlagen


Omdat dit nieuw materiaal is, zijn er nog geen kleurrijke prints zoals we gewend zijn van Muchachomalo. Maar om dit materiaal eens een keertje uit te proberen, is dat helemaal niet erg. Deze Go Bamboo serie is in de kleuren zwart, wit, donkerblauw en grijs verkrijgbaar. Deze passen eigenlijk wel in elke kleur kledingstuk. En daarbij, ondergoed wordt eigenlijk niet gezien al u er gewone kleding overheen draagt. Dus hoewel het jammer is dat u geen leuk printje op uw onderbroeken heeft staan, heeft u misschien wel een nieuw soort onderbroeken gevonden dat u veel lekkerder vindt zitten.

 

Meer ondergoed van Muchachomalo


En mocht u het helemaal niet lekker vinden zitten, is dat ook helemaal niet erg. Want de gewone onderbroeken van Muchachomalo worden nog steeds gemaakt en nog steeds verkocht. Dus maak u geen zorgen, want uw favoriete onderbroeken met de leukste printjes zijn nog steeds te koop. En bij ons natuurlijk ook. En mocht u niet de persoon zijn voor knettergekke printjes of deze Go Bamboo dan verkopen wij, bij HemdVoorHem.nl, nog veel meer merken onderbroeken. Ook merken als Calvin Klein, Ten Cate en Schiesser worden volop verkocht. Dit zijn alle drie merken die vooral groot zijn in de onderbroekenwereld op het gebied van basics. Want zonder basics in de kast, is geen enkele garderobe compleet. Die van u dus ook niet. En dat hoeft niet te betekenen dat u alleen maar effen kleuren in de kast heeft liggen, want dat zou ook weer zo saai worden.