Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Goed gekleed naar elke gelegenheid

14-04-201914-04-2019

Witte overhemden kunnen altijd gedragen worden

Overhemden zijn overal thuis

Het moderne overhemd is echt multifunctioneel. Hiermee wordt bedoelt dat het thuis is in elke situatie; feestje? Vrolijk overhemd, zakelijke afspraak? Zakelijk overhemd of op vakantie? Een korte mouwen overhemd natuurlijk! Zo ziet u maar, dat aanbod aan overhemden is enorm en alsmaar groeiende. Er is geen enkele gelegenheid meer waar het overhemd niet welkom is. Natuurlijk heeft u dan wel uw eigen collectie aan overhemden nodig, want anders gaat het hele plan niet door. Gelukkig komt u al een heel eind met maar één overhemd. Want hoe een overhemd overkomt ligt aan de rest van de outfit.


Witte overhemden combineren

Een wit overhemd kan op vele verschillende manieren gedragen worden, dit gaat van zakelijk tot casual. Als u een wit overhemd zakelijk wilt dragen, dan gaat dit natuurlijk het makkelijkste in een pak. Het makkelijke met witte overhemden is dat deze in alle kleuren pakken kunnen, zwart, grijs en blauw zijn allemaal toegestaan. De grootste valkuil zijn de schoenen, zolang u deze goed uitzoekt zit u zakelijk goed gekleed.
Casual een overhemd dragen wordt door veel mensen als een stuk lastiger ervaren. Dit is simpelweg omdat de opties om een wit overhemd casual te combineren. De simpelste manier om een wit overhemd casual te dragen is om er een spijkerbroek onder te dragen. Met een net paar gympen bent u dan helemaal aangekleed.
De laatste categorie is een combinatie van de twee bovenstaande: business casual. Waar u bij de zakelijke look vaak een stropdas om uw overhemd draagt, kunt u deze bij de business casual look overslaan. Daarnaast mag u ook het bovenste knoopje van uw overhemd open laten. Dit geeft een veel rustigere blik op uw outfit.