Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Goed voor de dag met goede sokken

30-04-202230-04-2022

 

 

De betekenis van de sok

 

Het kan veel betekenen in uw outfit, maar ook weinig. Het kan u op de kaart zetten, maar het kan u ook precies hetzelfde laten zijn zoals alle andere. Het juiste paar sokken kan een groot verschil maken in uw leven. Gelukkig zijn deze er ook in verschillende groottes. Dan kunnen de mannen met kleine voeten ook goede sokken dragen. Ook is de herensokken collectie bij ons erg groot, dus u heeft een ruime keuze.

 

 

Heerlijk raar

 

We zien het steeds meer, een paar simpele leuke sneakers en een broek die niet helemaal tot de enkels komt. En daartussen een paar supergave sokken. Dat kan verschillen tussen een paar sokken met een rustig ruitje, zo als die van Burlington. Maar dat kunnen ook een paar drukke Happy Socks zijn. Zo kunt u elke outfit met een ander paar sokken combineren.

 

 

Sokken om niet te zien

 

Soms zijn er ook gelegenheden waar die leuke sokken echt niet bij passen. Dan staat het mooier om sokken aan te doen die u niet kan zien, dan dat er nog een klein laagje sok boven de sneakers uit komt. Daarom heeft Falke de sneakersokken in het assortiment zitten. Deze is lekker dun én misschien nog wel belangrijker: hij blijft hangen. Want niets is zo erg als een paar afzakkende schoenen. Maar ook deze zijn er in verschillende kleuren en printjes te vinden. Dan hebt u toch nog een feestje in uw schoenen, ook al bent u de enige die er van kan genieten.

 

 

De klassieke sok

 

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ook voor mannen zijn er kniekousen te koop. Dan denkt u bij uzelf, maar gewone sokken zitten dan toch juist beter? Maar voor veel mannen is dat juist niet zo. Zo een afknellende boord op de kuiten zit niet altijd lekker. Als u dan wat hogere sokken neemt, dan hebt u daar minder last van. Aangezien het been bij de knie net iets kleiner van omvang is dan midden op de kuit. En daarbij, in sommige gelegenheden hoort de kniekous zelfs bij de kledingetiquette van de man. Bijvoorbeeld als u gaat trouwen, onder je kostuum horen dan een paar kniekousen. We willen namelijk niet dat u een verkeerde indruk maakt met een verkeerd paar sokken, dat zou zonde zijn.