Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Goedgeklede mannen - de beste gewoontes

08-06-202208-06-2022


Uw kleding alleen is niet voldoende om echt stijlvol te zijn. Hoewel kleding belangrijk is, zal uw uitstraling het meest zeggen over uw stijl. Daarvoor moet u de juiste gewoontes cultiveren, want uw uitstraling wordt bepaald door uw dagelijkse gewoontes. Deze gewoontes variëren van sport, tot slaap en sociale vaardigheden. 


Sport, slaap en verzorging

Natuurlijk gaan de belangrijkste drie gewoontes over uw gezondheid. Voldoende slaap zorgt ervoor dat het lichaam kan opladen, en voorkomt dat u zich overdag druk maakt. Door voldoende slaap ontwikkelt u een ontspannen en positieve manier van denken. En een ontspannen geest vertaalt zich naar ontspannen lichaamstaal. Door ’s ochtends een half uurtje te sporten blijft de geest alert, en bent u overdag meer gefocust en energiek. Belangrijker dan de lichamelijke effecten van sport zijn de mentale effecten. Door te sporten maakt u endorfine aan.

Dat beïnvloedt wederom uw lichaamstaal, die meer ontspannen en aantrekkelijker zal worden. ‘Je bent wat je eet.’ — Hoe we ons voelen wordt grotendeels bepaald door wat we eten. Logisch, omdat wat in onze maag zit wordt omgezet in nieuwe cellen, spieren en vet. Een paar vuistregels: kook uw eigen maaltijden, lees de ingrediënten, en onthoud wat u eet en waar u zich goed door gaat voelen.


Strijk overhemden de dag ervoor

De beste manier om de dag met een voorsprong te beginnen, is uw overhemd de avond ervoor vast te strijken. Hetzelfde geldt voor het klaarleggen van uw kleding, en uw planning uiterlijk de dag ervoor bepalen. Door vooruit te denken helpt u om uw aandacht te richten op zaken in het moment. Daardoor bent u meer aanwezig, kunt u mensen meer aandacht geven, en gaat u niet op automatische piloot door de dag heen.


Help mensen zich goed te voelen

Een stijlvolle man zorgt ervoor dat de mensen om hem heen zich goed voelen. Dat doet u door mensen het gevoel te geven belangrijk te zijn. Door mensen om u heen aandacht te geven in plaats van uw smartphone of social media krijgen ze het gevoel dat u ze ziet staan. U beperkt zich niet tot uw eigen kring, maar ziet ook de bediening in een café. Het helpt om goed oogcontact met mensen te maken. Oogcontact toont mensen respect. Wanneer u de mensen om u heen aandacht geeft, zullen ze u daarvoor belonen. Voor u het weet wordt u herkend wanneer u binnenstapt. En zijn de stijlvolste mannen niet diegene waar iedereen graag bij in de buurt is?