Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Groeiend aantal materialen

06-01-202106-01-2021


Katoenen boxers van Calvin Klein<\h2> Het dragen van onderbroeken is iets dat voor eigenlijk iedereen wel redelijk vanzelf gaat. Maar waar sommige mensen toch vastlopen, is bij het materiaal. Natuurlijk ook bij het kiezen van het juiste model ook, maar de combinatie tussen de twee is nog veel crucialer dan dat. Dat is een van de redenen waarom er bij ons altijd wat voor materiaal is gebruikt bij bij het maken van onderbroeken.


Het komt altijd neer op katoen<\h2> Katoenen onderbroeken zijn niet iets nieuws, sterker nog, katoen is één van de eerste materialen dat werd gebruikt om kleding te maken. Waaronder dus ook onderbroeken vallen. Maar ook in katoen zitten grote verschillen. Katoen is van nature namelijk een plant, meestal wordt deze verwerkt naar een draad. Deze draad kan verschillende diktes zijn. Voor ondergoed zijn deze vaak dun, op die manier kan uw ondergoed veel flexibeler meebewegen met alles dat u doet. Truien, bijvoorbeeld, zijn weer van wat dikkere draad gemaakt. Want truien horen wat dikker te zijn dan onderbroeken.


Synthetisch ondergoed<\h2> In tegenstelling tot katoen, is synthetisch ondergoed minder ademend. Dit resulteert vaak in zweterige lichaamsdelen wat kan leiden naar vervelende dingen, zoals jeuk. Daarom bieden wij heel veel verschillende soorten katoenen onderbroeken aan. Want ook elke katoenen onderbroek zit anders dan de andere. Maar als u iemand bent die het standaard koud heeft, dan is het misschien voor u wel iets om eens onderbroeken van synthetisch materiaal uit te proberen.


Onderbroeken bij HemdVoorHem.nl<\h2> Bij elke succesvolle outfit hoort passend ondergoed. Dat kan zijn een wijd model, maar ook een erg strak model. En al deze verschillende modellen zijn er in verschillende materialen verkrijgbaar. Gelukkig hebben wij die allemaal online staan voor u. Maar ook hebben we ze van verschillende merken. Zo kent bijna iedereen Calvin Klein wel als onderbroekenmerk, maar ook een Alan Red of een Muchachomalo maken goede onderbroeken. En natuurlijk zijn er ook nog altijd de klassieke merken, zoals Schiesser of Ten Cate.