Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Grootmoeders trucje: kreukloze hemden

04-10-202204-10-2022


Kreukloze heren hemden


Net zoals grootmoeder er altijd in slaagde om die verkoudheid toch maar terug te dringen of die wonde op één of andere manier sneller te doen genezen, behoorde ook het kreukvrij opvouwen en bewaren van overhemden tot een van haar magische trucjes. Het spreekt voor zich dat gebruik kunnen maken van een kreukvrij hemd alleen maar voordelen met zich meebrengt, vooral voor de man die vaak reist en om de haverklap beroep moet doen op een reiskoffer. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een andere manier om er altijd zeker van te zijn dat uw hemden nooit gaan kreuken. Namelijk, hemden die echt nooit gaan kreuken! Vooral als u comfort en uitstraling hoog in het vaandel draagt en niet als een zwerver over straat wil lopen, is het belangrijk om uw hemden zo kreukvrij te houden. Strijkvrije of kreukvrije overhemden maken dat mogelijk!
 

Kreukvrije hemden, grootmoeders trucje in een nieuw jasje


Kreukvrije hemden hebben hun strijkvrije eigenschap te danken aan de manier waarop ze vervaardigd worden. Hoewel de meeste kreukvrije hemden gemaakt zijn van katoen - een stof die van nature juist wél kreukt - zorgt het unieke productieproces ervoor dat ze toch glad blijven.

Het katoen wordt immers in een soort harsbad gelegd waardoor de stof altijd soepel en flexibel blijft en dus nooit gaat kreuken, zelfs als het hemd urenlang in uw reiskoffer ligt. De ideale oplossing voor mannen die vaak op de baan zijn en op het laatste moment moeten kunnen verwisselen van overhemd!
 

Kreukloze overhemden in verschillende stijlen


Kreukloze overhemden zijn echter niet enkel de ideale oplossing op het vlak van gebruiksgemak. Ze zijn ook in tal van verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Een kreukloos overhemd dat compleet afsteekt tegen de rest van uw outfit, daar bent u immers weinig mee, en het is dan ook belangrijk het juiste model en kleur te kiezen.

Van zomerse kreukloze overhemden in lichte kleuren en een comfortabele pasvorm tot kreukloze overhemden in een dikkere stof en winterse uitstraling, niets is onmogelijk. Welke keuze u ook maakt, grootmoeders kennis over het kreukvrij houden van uw shirts is voortaan niet meer nodig!