Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Grote maten overhemden

28-09-202228-09-2022


 

Een maatje groter is niet erg

 

Vooral zo na al die feestdagen is iedereen toch wel een beetje aangekomen. Toch begint het werk weer en moeten we er respectabel uitzien. Daarbij hoort een mooi overhemd. En mocht dat hapje kalkoen of dat glaasje champagne er net voor hebben gezorgd dat u niet meer zo lekker in uw overhemd zit, kunt u het beste toch een nieuw overhemd kopen. Dan voelt ú zich prettiger en de mensen om u heen zien dat u er, ook met dat kleine beetje meer, nog steeds goed uit ziet. Op die manier bent u relaxed en de mensen om u heen ook, omdat ze zich niet hoeven te concentreren op dat knoopje dat er misschien af gaat springen.

 

 

Net als een langere maat mouwen

 

Ook is het heel goed mogelijk dat u niet eens op uw buik zo groot bent, maar dat u wel lange armen heeft. Ook dan is het moeilijk om goede overhemden te vinden in gewone winkels. Zonder dat u meer geld neer moet leggen omdat het op maat gemaakt moet worden. Daarom is het voor u een goede oplossing om uw overhemden online te kopen. Daar is de mogelijkheid dat ze de juiste maat voor u hebben, een stuk groter. Dit is meestal omdat webshops meer opslagruimte hebben dan gewone winkels, dus kunnen ze ook meer producten aanbieden. Waaronder overhemden in normale boordmaten met langere mouwen.

 

 

Of een te lange torso

 

Een ander veel voorkomend probleem is dat de Nederlandse mannen een stukje langer zijn dan die van de meeste andere landen. Dan kan het zo eens voorkomen dat uw overhemden net iets te kort voor u zijn. Nu is het niet meer nodig om een maat te kopen, die eigenlijk net te groot voor u is. Maar kunt u de juiste maat kopen, met een langere romp. Maar hetzelfde verhaal als met een langere mouwmaat. Ze zijn vaak niet in gewone winkels te koop. Ook deze kunt u beter online bestellen. Wat vaak voorkomt is dat een lange man, lange armen heeft. Dus dan moet het overhemd langere mouwen en een langere romp hebben. Gelukkig voor onze Nederlandse mannen, zijn deze overhemden ook online te koop.

 

 

Grotere maten bij HemdVoorHem.nl

 

Bij HemdVoorHem.nl weten we wat het is om niet in een gewone maat te kunnen. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie met allemaal verschillende soorten maten. Van een boordmaat 38 met mouwlengte 7, tot een boordmaat 54 met een langere romp. We hebben het allemaal. Deze voorbeelden kunnen voor u misschien een beetje extreem overkomen, maar er zijn serieus mannen met deze maten. Daarom zijn wij als HemdVoorHem.nl zo blij met merken zoals Casa Moda, Eterna en Seidensticker, die deze maten maken. Waardoor het voor ons mogelijk is om ze aan u te verkopen. Waardoor u zich toch prettig kan voelen in uw eigen kleding.