Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Heerlijk relaxen met loungekleding

22-01-202222-01-2022

Een heerlijk loungepak van Bjorn Borg

Loungekleding bij HemdVoorHem.nl

Iedereen weet dat strijkvrije overhemden natuurlijk het beste bij ons vandaan komen, nou hebben wij nog veel meer aan te bieden dan alleen kantoorkleding. Ook relaxen kunnen wij u super goed mee helpen. Bijvoorbeeld de heerlijke pakken van Bjorn Borg, verkrijgbaar in meerdere kleuren, zitten hartstikke lekker, zijn wij zelf achter gekomen. Het zijn namelijk heerlijk lekkere pakken die dik zijn, maar ook meer dan genoeg stretch hebben. Dit maakt het de perfecte combinatie voor een loungepak - en hoewel Bjorn Borg het zelf sportswear noemt, zit het ook hartstikke lekker wanneer u er aan het bankhangen mee bent.



Kleuren loungekleding

Loungekleding is er in meerdere kleuren, waarvan alle mogelijkheden bij ons verkrijgbaar zijn. Deze kleuren zijn, zoals u zich misschien wel kunt voorstellen, niet de meest sprankelende. Dit zijn rustgevende kleuren die meegaan in de ambiance van relaxen, en zijn dus niet storend en vallen niet op. Dit is heerlijk wanneer u een dagje helemaal niets hoeft te doen of een keertje ziek bent.



Sportkleding of loungekleding?

Wij zeggen allebei! Waarom moet een kledingstuk het één of het ander zijn, wanneer het perfect als beide kan dienen? Een joggingbroek is een joggingbroek, tuurlijk zijn hierin ook verschillen; de één is dikker en de ander heeft weer meer stretch, maar het allerbelangrijkste, is dat u het lekker vind zitten - ongeacht voor welke activiteit het bedoeld is.



Het verschil met een pyjama

Sport- of loungekleding is een erg dunne lijn, al helemaal voor mannen. Pyjama’s daarentegen zijn duidelijker gedefinieerd. Een pyjama is per definitie namelijk dunner en zit standaard losser. Dit is onder het mom van comfort en, natuurlijk, zo is het altijd geweest. De strakkere kledingstukken zijn pas van de afgelopen 10 ŕ 20 jaar. Het is dan ook helemaal niet raar als de wat jongere mannen ervoor kiezen om voor loungekleding te gaan, terwijl oudere mannen juist kiezen voor een ‘echte’ pyjama.