Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Heerlijk ruiken bij een lekkere outfit

28-10-201928-10-2019

Mannen mogen lekker ruiken
Lekkere geuren voor mannen

Naast het feit dat mannen er hartstikke leuk uit, eigenlijk moeten, kunnen zien, kunnen ze ook nog eens hartstikke lekker ruiken. Dit doet u met hartstikke lekkere geuren uit het bijpassende assortiment aan parfums bij HemdVoorHem.nl, natuurlijk. Want er zijn meer dan genoeg lekkere geuren voor mannen. En natuurlijk ook van veel leuke merken waarvan u ook al de kleding of accessoires draagt. Maar vaak vergeten mensen dat er prettig uitzien niet gelijk betekent dat mensen ook gelijk lekker ruiken. Dat is een hele nieuwe stap waar niet elke man gelijk aan denkt als hij het heeft over er goed uitzien.


Parfum voor mannen

Mannen zijn vaak niet de eerste die eraan denken om zich eens lekker met parfum in te spuiten. Vaak zijn de vrouwen ze daar in voor. Maar dat is helemaal niet erg, op één voorwaarde: als u er maar voor zorgt dat u nog veel lekkerder ruikt! Het zijn vaak namelijk de mannengeuren die toch net iets zwaarder zijn en niet iets langer blijven hangen. Als dit dus een lekkere geur is, werkt dit in het voordeel van iedereen. Lekker ruiken doet u dus voor een goede indruk op de buitenwereld, als op uzelf. Want weten dat we lekker ruiken betekent vaak net ook dat beetje extra zelfvertrouwen.


Merken parfum

Er zijn natuurlijk ook in de parfumwereld verschillende merken parfum. Wij staan in de mogelijkheid om u meerdere van deze leuke parfummerken aan te bieden. Een bekend merk zoals Calvin Klein maakt naast mooie kleding ook lekkere geuren. Maar ook een merk als Lacoste heeft een waardevolle toevoeging als het komt tot geur. En dit is niet voor niets, want ook deze merken weten dat het belangrijk is om lekker te ruiken, naast het feit dat u er goed uitziet.


Het verschil tussen deodorant en parfum

Als het goed is heeft u wel een fles deodorant in huis, en als u echt een stijlvolle man bent, heeft u waarschijnlijk ook best wel een lekkere fles parfum in huis. De combinatie tussen deze twee is erg belangrijk. Het is ook handig om ze allebei te gebruiken, want de één sluit het ander niet uit. Deodorant is namelijk om uw net schoongemaakte huid schoon te houden ruiken, hier kan een geur in toegevoegd zijn, het hoeft niet. Parfum is extra, dit is een geur die blijft hangen, maar zorgt er niet voor dat uw eigen geur weggaat of wegblijft. Daarom is de beste optie een licht ruikende deo met een lekkere parfum erbij.