Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Heerlijke coltruien

26-02-202026-02-2020



De trend voor deze winter: de coole coltrui


We kunnen u nu alvast voorspellen wat een van de belangrijkste mannen trends gaat worden van deze winter: de coole coltrui. Er zijn heel wat kledingmakers die hun ontwerpers op dit kledingstuk hebben gezet, met als gevolg dat we bij Hemdvoorhem.nl voor deze winter allemaal trendy modellen in het assortiment hebben staan. Bent u er niet van overtuigd dat een kledingstuk dat toch lang een beetje een suffig imago heeft gehad nu weer helemaal hip kan zijn? Laat u dan verrassen door de inventiviteit van de ontwerpers. Sowieso hebben we een aantal tips voor u om ervoor te zorgen dat u er straks nog beter uitziet met uw nieuwe coltrui!
 

De mooiste coltrui voor mannen


Mannen, opgelet! U hoeft deze winter niet moeilijk te doen als u op zoek bent naar een kledingstuk dat lekker warm zit, maar dat er ook nog eens stijlvol uitziet. We hebben het dan natuurlijk over de coltrui. De tijd dat dit kledingstuk alleen voorbehouden leek aan professoren en andere minder trendy types is verleden tijd. Een coli is hipper dan hip, helemaal als u daarbij ook nog eens de volgende weken in acht neemt. Een col is bijvoorbeeld perfect te combineren met andere kledingstukken. Een mooi jasje of (de naam zegt het eigenlijk al) colbertje er overheen en de stijl van uw look neemt weer een paar stappen de goede kant op. Helemaal als u het hierbij monochroom houdt!
 

Wordt het deze winter een coltrui?


Deze soort trui was al langere tijd hip voor vrouwen, maar nu hoeven ook mannen zich er absoluut niet meer voor te schamen om met een dergelijk kledingstuk rond te lopen. Meerdere van de meest populaire kledingmerken van het moment storten zich helemaal op de col. Bekijk gewoon eens het uitgebreide assortiment dat we op het gebied van dit kledingstuk allemaal online hebben staan. U zult zich er over verbazen wat er allemaal te koop is op het gebied van coltruien. Kijkt u dan ook gelijk even waarmee u het allemaal kunt gaan combineren?