Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Heerlijke mannengeuren

10-10-202010-10-2020
Lekker ruiken als man

Zweterige zomers


Zomer betekent warmte. Warmte betekent zweet. En zweet betekent stank. Wij hebben een trucje voor u om deze stank weg te werken. Dit trucje bestaat al een hele tijd, maar wordt veel vaker gebruikt door vrouwen dan door mannen. Terwijl dit helemaal niet nodig is. Mannen hebben ook gewoon het recht om lekker te ruiken. Wij stellen u voor aan de herenparfum. Dit is niet iets nieuws voor mannen, het is alleen dat sommige mannen denken dat het niet voor mannen is. Maar dat is misschien wel de grootste fout die ze ooit gemaakt hebben. Parfum is namelijk voor iedereen die lekker wilt ruiken, het is niet racistisch of seksistisch, parfum is parfum voor iedereen.

 

Lekker ruiken is een vereiste


Lekker ruiken is niet iets waar veel mensen bij nadenken. Tuurlijk, de meeste doen wel elke dag deodorant op om niet te veel te stinken, maar lekker ruiken is iets anders. Dat is een geur vinden waar u zich in thuis voelt. Waar u één mee bent. Deze geur vindt u door veel verschillende parfums te ruiken en uit te proberen. Als u uiteindelijk een geur heeft gevonden die u na een aantal minuten al niet meer ruikt, weet u dat u de goede heeft gevonden. Dit betekend namelijk niet dat de geur zelf weg is, maar dat uw neus gewend is geraakt aan de geur en het heeft geaccepteerd. Anders ruikt u de hele dag door deze geur. En na een aantal uur begint u redelijk gek te worden hiervan.

 

Herenparfum bij HemdVoorHem.nl


Gelukkig voor u hebben we bij HemdVoorHem.nl veel verschillende geurtjes. Deze zijn vooral van merken die u al langer kent. Een merk als Calvin Klein, Hugo Boss of Lacoste hebben allemaal hun lijn aan geuren. En om uw dag leuker te maken, hebben wij deze online staan voor u. U kan dus gewoon bij ons een flesje parfum van uw favoriete merk uitzoeken en deze gewoon uit proberen. En wie weet, misschien heeft u wel in één keer proberen uw geur gevonden. Dat zou mooi zijn, al helemaal voor u.