Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Heerlijke wollen truien voor in de winter

18-11-202118-11-2021


Onmisbaar in de winter


Zoals elke modebewuste man weet is een trui van wol een absoluut onmisbaar kledingstuk in de wintergarderobe. Een wollen trui is duurzaam, stijlvol en van alle tijden en daarom loont het ook zeker om te investeren in een aantal kwalitatief hoogwaardige truien voor uw garderobe. De keuze in truien is natuurlijk ruim en er is een grote diversiteit in kleuren, patronen, pasvorm, kwaliteit en gebruikte materialen. Waar uw persoonlijke voorkeur ligt kan natuurlijk verschillen, maar er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten bij het aankopen van een trui.
 

Een wintergarderobe samenstellen met de wollen trui


Als u uw wintergarderobe gaat samenstellen en u daar enkele wollen truien bij aan wilt schaffen dan zijn er enkele dingen die u in overweging kunt nemen. Allereerst is de kleur en het patroon belangrijk. Er zijn wollen trui verkrijgbaar in allerlei pasvormen en in allerlei kleuren, maar als u de trui graag wilt combineren met een zakelijke outfit of meer richting de tijdloze look gaat dan kunt u beter kiezen voor neutrale en klassieke kleuren. Een effen bruine, zwarte, grijze of ecru trui is dan onmisbaar in uw kast. Ook de dikte van de trui is van belang. Wilt u uw trui graag combineren met een overhemd dan is een dunne trui van kasjmier of merino wol absoluut een aanrader. Voor koude dagen is een dikke trui ook een musthave. Investeer ook zeker in kwaliteit als u een trui van wol koopt. Goedkopere truien zijn vaak gemaakt van een mengsel van wol en synthetische garen en hierdoor voelen ze minder fijn aan en behouden ze hun pasvorm minder goed.
 

Een trui van wol combineren met andere kledingstukken


Een trui van wol is natuurlijk fantastisch te combineren met diverse andere kledingstukken. U kunt de trui dragen op een spijkerbroek, maar ook op een chino of combineren met uw kostuum. U kunt de trui dragen met een hemd of t-shirt, maar deze is ook goed te combineren met een overhemd voor een stijlvolle en zakelijke look in de winter. Naar boven