Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Helemaal Happy (Socks)!

16-04-202116-04-2021



Hoe draagt u Happy Socks


Happy Socks zijn helemaal in tegenwoordig! Ze worden door jong en oud op verschillende manier gedragen, want het maakt de outfit net iets leuker. U voelt u net iets specialer door de gekke sokken die u draagt. Happy Socks zijn niet alleen meer om een chique pak op te fleuren, maar ze kunnen ook bij casual outfits gedragen worden. Mensen zullen zeker vragen waar u die sokken met leuke printjes vandaan gehaald hebt.

Als u het een beetje rustig aan wil doen en niet meteen te opvallend wil rondlopen, kunt u kiezen voor de Happy Socks met een neutralere kleur. Er zijn genoeg sokken te vinden met een donkerder printje, zodat deze nog enigszins matchen met uw donkere pak. Het is dan toch vrolijk, maar de kleur springt er niet te heftig uit. Maar.. u kunt ook gewoon kiezen voor een gekke katten- of kersenprint onder u pak, zodat u dag beter wordt als u een blik naar beneden werpt wanneer u weer bij een slaapverwekkende vergadering zit.

Een dagelijkse outfit, met bijvoorbeeld een spijkerbroek, kan ook gemakkelijk opgefleurd worden met een paar Happy Socks. Felgekleurde sokken onder een spijkerbroek met een effen gekleurde trui of effen gekleurde polo, kunnen de outfit helemaal afmaken. Om ze eruit te laten springen, kunt u kiezen voor een drukke print met kleuren. De rest van uw outfit is misschien vrij eentonig door de gereserveerde kleuren, maar juist daarom is het leuk om de aandacht uit te laten gaan naar uw Happy Socks. Sokken maken de outfit!

Maar wat als u een outfit heeft waar al felle kleuren of drukke printjes in zitten? Eigenlijk is dat hét geheim van Happy Socks, want ze kunnen altijd gedragen worden. Maakt niet uit welke print er op de sokken staat. U kunt altijd matchen met de kleur van uw outfit, door een sok te kiezen waar dezelfde kleur of print inzit. Wanneer u bijvoorbeeld geel aanheeft, kunt u kiezen voor een sok waar ook een geel kleurelement inzit. Of als u een hemd met stippen aanheeft, kunt u een van de sokken kiezen met stippen op. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u zo’n dag heeft en lekker gek wil doen. Niemand zal dan gek opkijken als u heel ander gekleurde paar sokken aanheeft dan uw outfit.

Zo ziet u maar weer dat Happy Socks in principe bij elke outfit passen, doordat u zelf kan kiezen voor welke print of kleur u gaat. Het is aan u de keuze of u gaat voor zwart, geel, streepjes, bolletjes of misschien wel een print met diamantjes op onze site HemdvoorHem.nl. Alles kan met Happy Socks. Het belangrijkste is dat iedereen er vrolijk van wordt, en dat zal zeker gebeuren!