Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Heren truien combineren

30-09-202030-09-2020



Truien veroveren het straatbeeld


Het belooft weer een gure winter te worden, maar niet voor u. Met een moderne wollen of katoenentrui zit u er als man warm bij dit najaar. Wil u goed voor de dag komen kies dan altijd voor bovenkleding van een goede kwaliteit. Merken zoals Calvin Klein en Michaelis bijvoorbeeld hebben in hun assortiment exemplaren opgenomen die niet alleen kort na aanschaf mooi ogen, maar ook mooi blijven. Katoen en wollen truien van kwaliteitsmerken vallen goed en zullen niet snel uit lubberen.

Bij de aanschaf van een nieuw exemplaar is het nuttig om van tevoren bij u zelf te raden te gaan voor welke gelegenheid u een mannen trui wilt kopen. Een schipperstrui is leuk voor een zeiltocht, een afspraak met vrienden of thuis op de bank. Echter tijdens zakelijke aangelegenheden kunt u beter kiezen voor een ander model. Wilt u goed verzorgd op uw werk verschijnen, kies dan voor een dunne variant, liefst een die enigszins getailleerd is. Draag daaronder een goed passend overhemd. Kies daarbij voor een hemd met zogenaamde button-down kraag, zodat de kraag op zijn plek blijft zitten. Stop het overhemd tijdens kantooruren altijd in uw broek en maak het geheel af met een bijpassende riem.

Wilt u echt modebewust voor de dag komen, dan is een slim fit model met een V-hals een aanrader. Van dit model truien zou iedere man een aantal uni kleurige exemplaren in zijn kast moeten hebben liggen. Maak de keuze voor een donkerblauw, grijs, wijnrood, bruin of zwart exemplaar, dan zit u altijd goed. Een trendy V-hals trui draagt u tijdens uw vrije tijd in combinatie met een spijkerbroek of chino, laat daarbij het overhemd achterwege. Wel kunt u op frisse dagen kiezen voor een bijpassend T-shirt. Maar kies daarvoor nooit een shirt dat boven de trui uitkomt. Zorg voor een ademend V-hals T-shirt die er mooi onder weg valt. Zo heeft u het comfortabel warm en maakt u gelijktijdig een modebewuste indruk. Ook tijdens kantooruren is een exemplaar met een V-hals een graag gezien item, draag in zo'n geval de trui in combinatie met een overhemd en eventueel een stropdas.