Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Herensokken om in te wandelen

26-03-202226-03-2022

Wandelsokken voor heren

Ook heren moeten van tijd tot tijd een beetje beweging krijgen. Niet alleen heren, trouwens, iedereen heeft beweging nodig. Anders zouden wij alleen maar grote maten overhemden verkopen. Maar veel mensen kiezen ervoor om toch dagelijks of wekelijks een stuk te lopen. Voor de één is dit gewoon op looptempo, terwijl de ander er juist voor kiest om zo snel mogelijk te rennen. Een beetje er voor zorgen dat die hartslag omhoog gaat en zoveel zweten dat je je afvraagt of er nog wel vloeistoffen over zijn in je lichaam. Maar hard werk betekent vaak ook blaren. Vooral als u de verkeerde sokken aan heeft. En hoewel het lullig klinkt, maakt het juiste paar sokken een wereld van verschil.
 

Wandelen in de natuur of hardlopen in de sportschool

Er zijn dus verschillen in welk tempo en hoe intensief u traint. Maar locatie maakt ook een groot deel uit van hoe hard u traint. Want als u ervan houdt om in de buitenlucht te trainen, dan vindt u het misschien een goed idee om juist langzamer aan te doen. Of misschien denkt u andersom; misschien denkt u juist dat het een betere uitdaging is om heuveltje op heuveltje af te rennen. Aan de andere kant is er de loopband in de sportschool. Hier is het eigenlijk wel vanzelfsprekend dat u rent in plaats van loopt. En afhangend van hoe modern uw sportschool is kan deze u ook het gevoel geven alsof u een heuvel op rent.
 

Herensokken bij HemdVoorHem.nl

Naast wandelsokken zijn er nog veel meer andere soorten herensokken bij HemdVoorHem.nl. Al deze verschillende herensokken hebben een eigen model, kleur en maat die elk geschikt zijn voor een andere gelegenheid. Hoge sokken of lage sokken kunnen namelijk een groot verschil in uitstraling maken. En dat is toch wat de meeste mensen het belangrijkste vinden, uitstraling. In sommige, niet alle, gevallen kunnen we toch nog een beetje van uw sok zien. Dan is het erg belangrijk dat u de goede kleur sokken aan heeft. En het liefst natuurlijk twee dezelfde sokken, wat nog wel eens problematisch voor sommige mensen is.