Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Het geheim van eenvoud

06-01-202206-01-2022

Een outift is snel en eenvoudig samengesteld
Maak het u zelf gemakkelijk en kies voor eenvoud


Hebt u er ooit al eens bij stil gestaan hoe veel tijd u elke ochtend aan het verspelen bent door te beslissen wat aan te trekken? Meer dan waarschijnlijk is het antwoord op de vraag hoe veel tijd een antwoord dat u niet wilt horen. Nochtans kan er een sterke zaak worden gemaakt voor het argument dat dit totaal niet nodig is. Zeker als man is het zo dat u met niet meer dan een handvol kledingstukken een volledige garderobe kunt samenstellen. Een garderobe die u toelaat simpel en toch succesvol te kleden. Een garderobe waardoor u geen tijd meer verliest met een detail als kledingkeuze en toch knap voor de dag komt.
 

Wat u nodig hebt


Less is more is niet voor niets één van de meest bekende uitspraken en zienswijzen die er bestaan. Het is ook een principe die op uw kleerkast toegepast kan worden. Wat u nodig hebt voor een reeks geslaagde outfits? Eigenlijk niet eens zo heel veel. Een handvol overhemden, een vestje, een paar t-shirts en enkele geklede broeken. Zorg ervoor dat deze min of meer in hetzelfde kleurenspectrum liggen en u bent klaar. Mix & match gerust tussen de diverse stukken en u bent elke ochtend in een vingerknip perfect gekleed zonder er te veel mentale energie aan te hebben moeten wijden. Het is niet voor niets dat u tal van beroemdheden en succesvolle entrepreneurs dag in, dag uit dezelfde kledingkeuzes ziet maken.
 

Maak het leven simpel


Overhemden zijn daarbij de ideale keuze als standaard outfit. Overhemden zijn in letterlijke elke situatie geschikt. Perfect voor op het werk, geschikt voor een receptie en altijd een succes in de vrije tijd. Het is een kledingstuk waar u altijd op kunt rekenen en bovendien ook een bepaald aura van succes uitstraalt. Het bezitten van een uitgebreide collectie kleren die u weghouden van die cleane, zakelijke look kan om die reden dan ook nefast zijn. Wilt u gezien worden als iemand die altijd in orde is of als een grijze massa waar niemand van weet wat het vandaag zal worden? Wilt u veel tijd verspelen met het bepalen van uw outfit of dat een routine maken? Aan u de keuze maar onthoud: less is more.