Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Het genot van strijkvrije overhemden

20-05-202220-05-2022


 

Nooit meer hoeven strijken


Een overhemd staat de meeste mannen hartstikke goed. Vaak is dat omdat het er iets minder lui uit ziet dan een trui of shirt. Dat dit minder lui is klopt ook wel, aangezien een overhemd gestreken moet worden voordat u het aan kunt doen. En al die knoopjes moeten dicht, daar zit vaak ook wel een goede minuut of twee van uw leven in. Maar wat als wij u vertellen dat u diezelfde goed uitstraling kunt houden, zonder al het strijkwerk te moeten doen? Want dit is waarom de meeste mannen zo weinig mogelijk een overhemd aan hebben. Al die keren dat u niet helemaal die strijkplank uit had hoeven klappen, al die keren dat u niet heeft moeten wachten op de opwarmende strijkbout. Dat zijn behoorlijk wat minuten bij elkaar opgeteld, om uw nachtrust compleet te maken. En toch ziet u er hetzelfde, als niet beter uit. Want strijkvrije overhemden zijn niet alleen handig, maar ze zijn ook leuk.

 

Strijkvrije overhemden voor iedereen


Wie erg lange armen heeft, of in het algemeen gewoon lang is, kan nog wel eens wat moeilijkheden hebben met het vinden van het juiste overhemd. Vaak gebeurt het dat overhemden maar in één fit beschikbaar zijn. Dit is bij ons niet zo. Bij HemdVoorHem.nl vinden wij dat elke man moet kunnen genieten van een leuk strijkvrij overhemd. Zonder door al te veel moeite te gaan. Daarom hebben wij dan ook overhemden met extra mouw en romplengte. Wat helemaal niet raar is om nodig te u nu naar onze webshop gaat, zult u zien dat er ongetwijfeld een overhemd in de juiste maat te vinden is. Waarschijnlijk ook nog wel een overhemd dat ook nog echt leuk is ook.

 

Combineren met HemdVoorHem.nl


Hoe u een overhemd draagt, geeft veel weg over wie u bent. U kunt iedereen zijn, zolang als dat u de juiste uitstraling heeft. En hoe die uitstraling er uit komt te zien heeft veel te maken, met wat u met uw overhemd combineert. Veel van deze combinaties kunt u al maken voordat u het overhemd aanschaft. Want buiten strijkvrije overhemden, verkopen wij ook allerlei verschillende soorten accessoires. Zo is het simpelste om een goede uitstraling mee te maken, een goede riem. Veel mannen hebben maar één riem, die overal net wel of net niet bij past. Als dit ook het geval bij u is, kijk dan eens naar onze collectie met riemen. Als u dan een blauw overhemd aan doet, kunt u er een blauwe riem bij om, in plaats van een zwarte of een bruine. Maar ook chiquere dingen als manchetknopen kunt u bij ons online vinden. Alles dat u nodig heeft om er goed (en tegelijkertijd comfortabel) uit te zien, kunt u bij ons vinden.