Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Het is weer bijna Valentijnsdag

10-01-201910-01-2019

Mannencadeaus voor Valentijnsdag

Valentijnscadeaus voor mannen

Nu Valentijnsdag weer om de hoek komt kijken, moeten we ons goed voorbereiden op alle cadeaus die gekocht moeten worden. Dit kan best moeilijk zijn als vrouw zijnde. Want de feestdagen zijn net voorbij, dus daar zijn de creatiefste cadeaus heen gegaan, zonder nog na te denken wat er twee maanden later is. Daarom zijn wij hier nogmaals om te helpen met leuke cadeaus voor mannen voor Valentijnsdag.


Kerstverlanglijst afmaken voor Valentijn

Het kan zomaar eens zijn dat de man in uw leven niet alles van onze webshop had gekregen die hij op zijn verlanglijstje had gezet tijdens de kerst. Om zeker te weten dat hij met Valentijn een cadeau krijgt waar hij echt blij mee is, kunt u deze lijst gewoon verder afwerken. Onze cadeaushop is het hele jaar door bezig met cadeaus inpakken, versturen en nog belangrijker, bedenken. Hierdoor hoeft u dus nooit met lege handen aan te komen wanneer een cadeautje voor de man toch wel zo gepast is.


Valentijn bij HemdVoorHem.nl

U bent onze Valentijn dit jaar en wij hebben alleen maar leuke cadeaus voor u klaarstaan. Zo hebben wij dit jaar een leuk Valentijnsoverhemd van het merk Eterna online staan. Wat dit overhemd zo leuk maakt voor Valentijnsdag is dat er een kus is geborduurd binnenin de boord. Deze is niet zichtbaar wanneer het overhemd aan is, maar uit een cadeauverpakking alleen maar hartstikke leuk.
Daarnaast zijn er ook nog allemaal andere cadeausets die geschikt zijn voor Valentijnsdag. Zo hebben we leuke Happy Socks die het thema dragen, in zowel de cadeaubox van Happy Socks als in onze eigen cadeauboxen. Het verschil tussen de twee is redelijk simpel, wij doen bij de sokken nog een lekkere knalrode onderbroek van Muchachomalo, terwijl u bij Happy Socks alleen maar sokken krijgt, zoals de naam al impliceert.