Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Het sterrengevoel met strijkvrije overhemden

08-04-201908-04-2019

Sterren op een strijkvrij overhemd, lekker vrolijk!

Strijkvrije overhemden met sterretjes patronen

Een strijkvrij overhemd brengt altijd dat luxe gevoel. U hoeft niet te strijken en de wasvoorschriften zijn niet enorm moeilijk. U gooit ze gewoon met de rest van dezelfde gekleurde kleding in de wasmachine, niets speciaals qua instellingen en temperatuur. De strijkvrije overhemden moeten wel nadat ze uit de wasmachine komen opgehangen worden, met voorkeur op een hangertje. Als u dan de manchetten, de boord en de knopen en knoopsgaten eventjes glad trekt, heeft u een hartstikke net overhemd als het droog is. Een strijkvrij overhemd geeft dus echt dat gevoel alsof u bijna niets hoeft te doen om er toch goed uit te zien, een echt sterrengevoel. Het is daarom natuurlijk wel zo toepasselijk dat u dan een strijkvrij overhemd hebt met een sterren patroon.


Strijkvrije overhemden blijven mooier dan andere overhemden

Een overhemd dat wel gestreken moet worden ondergaat veel meer stappen, voordat u het weer kunt dragen. De grootste stap is het strijken. Hier zijn een heleboel dingen die fout kunnen gaan. Het strijkbout te lang op het overhemd laten staan, de verkeerde temperatuur gebruiken en noem zo maar op. Het risico dat er iets fout gaat is dus veel groter bij een overhemd dat wel gestreken moet worden.
Naarmate de dag vordert, maakt u allerlei bewegingen in uw overhemd. Hierdoor ontstaan vaak weer nieuwe kreukels, waardoor al uw moeite eigenlijk voor niets is geweest. Dit is natuurlijk zonde. Een strijkvrij overhemd heeft dit niet. Ten eerste omdat het niet een al te grote moeite is om het überhaupt aan te kunnen trekken. Maar ten tweede omdat een strijkvrij overhemd naarmate de dag juist netter gaat zitten. Die paar kreukeltjes die er nog eventueel inzitten omdat het niet zo lekker heeft gehangen tijdens het opdrogen, verdwijnen. Dit is niet iets dat zomaar gebeurt, hier zit een echt denkproces achter. Het overhemd reageert op uw lichaamswarmte. Dit zorgt ervoor dat uw overhemd toch de laatste paar kreukeltjes laat vallen. Dit gebeurt gelijk in de eerste vijf tot tien minuten dat u het overhemd aan heeft. Ook als u wat kreukel makende bewegingen doet, is de kans groot dat deze niet eens blijven hangen, maar ook deze verdwijnen weer na enkele minuten.